Neee, asså jag hittade bara lite gamla bilder osv..


Tony gick inte vidare i idol, vänta jag ska bara gråta



Hej bloggen, fett chill dag. Hade studiedag, så sov hos Elin! Vi gjorde massa bus. Ungdomar nu för tin' ;) Jaja idag vaknade jag upp hos elin & vi var fett sega, men fixade oss tillslut & drog till kista & mötte upp Frida, Clara, Leslie, Lovisa, Linnea & Ellen! Sen såg vi "Crazy Stupid Love" Den var grym! En kille var så jävla snygg. Haha åtta skrikande tjejer i bio salongen, plus tre till. Hahah, snacka om att dom blev irriterade.. Sen drog jag hem med Elin & mötte upp Gabbe senare, träffade massor på vägen! Btw min handled är bruten! :D


Klassfoto 2011 / Kan ni hitta mig?


@Spanska

-.-


Svar på tal & dagens händelser

Va duktig du är!! Go-go-go Nora, du är en bra förebild <3

Gud vad söt du är!!

Yeay, idag blir det den kortaste dagen i skolan & den sista eftersom jag får studiedag imorgon! Sen drar med Elin & hon ska klippa sig, hihhiihih. Sen blir det slagg hos henne! Puss

This day..

Hej ni, har inte bloggat idag. Har verkligen inte haft tid! Jaja, efter skolan kom världens bästa lovisa hem till mig. Vi åt & hämtade min syrra. Sen vid fem tränade vi! Duktiga tjejer. Sprang två varv i spåret och sen så extremt många övningar, så vi höll igång i tre timmar. Nu sitter jag & pluggar och har precis gjort min engelska läxa och engelska recention. Har bara skit orden kvar. Hahah, ska skriva upp tio ord på tavlan. Sen har jag två NO prov nästa vecka, just kill me! Skolan gör mig så stressad, gråter typ ;)

Godmorgon på er

Godmorgon sötnosar, är så sjukt trött. Dööööda mig långsamt, för här väntar jobbigaste dagen i skolan (y) Efter skolan hem & städa rummet & städa, great -.- Engelska & matte. Kulkul.. Oh gash! Aja nu måste jag äta frukost & sminka mig lite mera. Haha, låter som en.. aa.. Hade lösenordsskyddad blogg igår! Håller på att fixa bloggen men det är chill nu, oavsett hur ful den är. Måste ta nya bilder, stay turned!
As gammal bild, fjortispoooooower..

-

Jag känner att det är helt normalt att hoppa runt lite överrallt i huset & sjunga "korvar blir bruna i pannan" och sminka sig till emo såhär vid 23:00 tiden, jag är nog överglad över att det är skola imorgon, vaaasssarruu?

GRÖNAN

Tjenare bloggen, idag har jag vart på grönan som sagt. Det var faktiskt oväntat kul, lärde känna en del också. Trevligt. Kom hem halv åtta & nu har jag käkat & ska ringa min desperata kusin, hehe :$ Sen ska jag träna. Pussar!
Love you linni !

Dag 02 - En låt som påminner dig om något speciellt

... ♥

Videoinlägg, random...

Låter konstig, för att jag är fortfarande förskyld.. Hahah visste inte ens vad jag snackade om.. Hahah, gud mobba inte iaf :D Blir konstigt i mitten..

När jag går ner, ber du om mer!

Godmorgon sötisar, vaknade för kanske en halv timma sen? Men pallade verkligen inte gå upp då. Haha, försökte somna om, men det gick ju bra? Idag känner jag mig riktigt bra & idag blir det grönan! Eftersom det är sista dagen osv.. Men ses vi på grönan? Haha ^^

Fanny kommer hit snart & vi ska fixa oss osv.. Vet inte hur längesen det var jag träffade henne, men det var ett tag sen kan man säga. Efter grönan ska jag dra tillbaka till min far & hämta mina grejor & sedan till mor min, ahah.. Idag är det sista dagen som grönan är öppen btw!
Halv söt tjej såhär mitt på morgonen! :')


Extremt avundsjuk på min kusin..

Seriöst, jag är så fucking avis på min kusin? Hur snygg? Så snygg! Hahah, hon och jag är seriöst som syskon. Vi bråkar, vi slåss, vi hatar varandra ibland, vi älskar varandra, vi plågar varandra, aa ni fattar. Men hon är underbar & jag älskar henne!!
.

Looong day'

Det har varit en sjukt lång dag. Men helt ärligt så har det varit riktigt kul. Jag är i och för sig helt slut.. Aja, har varit & kollat på massa fotbollsmatcher idag. Träffade Simon & Gustav där. Och Alex, Marcus & Linus.. Fett mys! Men är fortfarande förskyld, hihi (a) men det är chill'

Sen drog jag & kollade på bio med min underbara kusin Linn! Vi såg spykids i 4D, ahaha as najs ju! Den var fan rolig. Ja, sen käkade vi osv. Nu är jag iaf hemma & kom nyss hem ifrån att varit ute & gått med världens finaste hund! Haha, snackade i telefon med massor med människor också!
BILDER FRÅN IDAG
Under fotbollsmatch..


Innan & på bion med kusinen!

Med dig var allt på riktigt, ingenting var fel, förutom att jag inte dög och blev sårad en hel del


Simon & jag skypar Simon


Hej på er, här sitter jag & kollar ut på datorskärmen.
Ja & Simon lyssnar på mig när jag pratar om Kerstin och hennes familj. Jag drar min mic fram & tillbaka, då blir Simon sur och det är kul. Nu sa han att han blir så jäkla arg & att jag skriver segt sa jag. Men nu garvar han. Jag skriver det mesta hära som ni förstår.. Aa, jag är trött. Jag snackar med mig själv & Simon. Det är trevligt. Oj nu hör jag mig själv också. Underbart! Jag låter fett hes & täppt. Men aja.. Men nu hör jag inte mig själv, nu hör jag bara Simon. Han säger att jag är tråkig & så garvar han, vad är det för liv liksom? Jag sitter och säger allt jag skriver också. Nu sätter jag micen en halv centimeter ifrån mig och skriker & säger hej där och då låter det nog as högt i hans rum. Moahahahah! Det var kul, nu får ni ha en bra kväll. Jag kommer nog inte blogga mer idag. Puss på er!



Fem saker du inte visste om mig

♥ Jag är allergisk mot myggor, parfym & hårspray
♥ Mina föräldrar skillde sig när jag var 3
♥ Jag började åka skidor när jag var tre år, fast då slog jag min skidlärare!
♥ Om min familj ska beskriva mig säger dom, klumpig, annorlunda, galen & konstig.
♥ Jag har nog testat alla sporter man kan testa & gå på. Ifrån gymnastik till bergsklättring liksom, ahah

Du säger att han är ful, men du har inte sett han med mina ögon..


HAHAHAHA JAG DÖR


Just nu: IDOL

.

Jag har aldrig sagt att jag & Fanny är normala ? :o


Vanlig dag på smögen osv..


Andrè ♥


Grattis Fripps ♥

Grattis till dig underbara flicka, hoppas du får det jätte roligt! Hoppas du får en awesome dag på grönan & med alla dom du ska fira med. Och hoppas du får jätte fina saker. Btw, trodde att jag skulle komma idag så hade bakat till dig, MEN är fortfarande sjuk så det blev ingenting till dig, då får det på måndag helt enkelt! Love you ♥


SJUK PÅ EN FREDAG.. Buuhuh, kill me ;(

Idag skulle jag egentligen dragigt till grönan & kollat på Veronica Maggio.. Fuuuck, ville så gärna se henne. Och imorgon är det ssc återträffen! Men vet ni? :'( Jag kan inte gå på den heller.. Jag dampar sönder.. Alla ska dit ju! Var as många som jag verkligen villa träffa.. Men nu går inte det heller, Svanarna :'( Hela min helg kommer bli mobbad, förutom att jag ska ut ikväll & träffa min kära barndomsvän & grönan på söndag.. Men ändå, allt är sämst.

SÅÅÅÅ RÄTT

‎1. Du läser detta.
2. Du kan inte säga M utan att dina läppar rör vid varann.
3. Du provade nyss.
4. Nu skrattar/ler du.
6. Du är en kille/tjej.
7. Du märkte inte att jag hoppade över 5.
8. Du kollar nu tillbaka på 4 och 6.
9. Du gillar detta.
10. Du läste att jag sa att du gillar detta.

Om du vill sprida något fort, säg att det är hemligt.


Bara för att jag är sjuk, amen hej på er iaf! Jag mår fortfarande dåligt & skolan står jag över imorgon. Sitter hemma hos pappa nu. Pappa hämtade mig där för två timmar sen. Så nu sitter jag & min låssas mamma och kollar på tv. Kollade på det dära "sol, fest & oroliga föräldrar" haha, fan vad det är roligt! Aja, nu sitter jag och chattar med Erik & ska fortsätta med min design som kommer upp imorgon kanske? Ni får ha det så jätte bra!

SVAR PÅ DIN KOMMENTAR LINNEA

Kommer du imorgon nora?
Nej, jag kommer inte imorgon! :(



GULLIGA ERIC


Sjukling..

Fuck, råkat komma på världens äckligaste förskyldning! Aja, sånt är livet :'( Jag har typ öroninflammation, as ont i ögonen, as täppt osv osv.. Orkar inte skriva nu, nu ska jag se på film & ringa emma

Protest, jag skrev.. Untz, untz!

Blev så jävla arg så skrev det här på tavlan & låt alla skriva deras "autografer" Vi skulle ha A - lags dag med skolan, så jävla taggad var jag? Sen så ställde som in det på grund av vädret & gjorde så vi fick ha lektioner igen.. Man aa ba taaaaack..
BILD TAGEN IFRÅN LESLIE

Tomorrow..

Slutar klockan tolv, nice. Ska till stan efter så taggar babe & jag till gitarr lektion.. Sen slaggar jag hos henne & så.. Hihi, ska bli galet mys.. Hoppas skolan går fort imorgon. Men nu måste jag göra mina skönhetsgrejor :')


SKÖNHETSPRYLAR..

Nej, om en halvtimme ska jag lägga mig i badkaret så att jag blir frisk! (Kan inte bli sjuk nu, har så sjukt mycket i skolan..) Ta en ansiktsmask & hårinpackning. Sova med vaccelin, fixa mina ögonbryn, smörja in mig med allt möjligt, göra mina läppar mjuka ( Hihi, har mina egna små tips ) Känner att jag verkligen behöver det här. Men först & främst plugga.. FOKUSERA NORA..


Piss förskyld..

Tjenare, lång dag i skolan kan man ju säga. Fuck mina ögon rinner. Aja, efter skolan drog jag & Elin till kommun huset & lyssnade på kommunalmöte med klassen -.- ? Sen käkade vi på Subway. Drog till mig & plugga.
Jag tränade också medans Elin pluggade. Gash, mina ben är ju alldeles skakiga nu. Men det är bra i think. Såg förresten världens största spindel på tågstationen hem. Seriöst, aldrig sätt något större! As äckligt ju. Men nu måste jag plugga..



Failat..


TROGEN DJURGÅRDARE

Jag är så glad att det går så bra för djugården just nu! Först i fotbollen & sen i hockyn! Jag har alltid alltid alltid älskat djurgården. Min låssas pappa jobbade i djurgården när jag var tre till åtta / nio? Så lärde känna Kim Källström, Johan Elmander, Isacsson osv.. D.I.F FÖREVIGT I MITT HJÄRTA ♥

My day!

Hade en rätt chill dag idag, men brast ut i tårar lite då & då. Men aja, det är ingenting allvarligt. Bara för små grejer, aa ni kanske förstår! Efter skolan drog jag hem till Elin vi lagade tacos & brände chipsen såklart, så dom blev helt sönder brända.. Sen skulle vi byta om jag tappade allt mitt puder över hela mig. Lyckad tjej! Sen drog vi till stan rätt tidigt & drog till stadshuset & mötte upp klassen. Vi fick gå backstage & snabbt som tusan upp & sjunga. Det gick fan bra! Sen fick vi läsk, bulle, pengar & biobiljetter somt tack för att vi sjöng :') Sen drog jag & Elin hem. Haha hennes pappa hämtade henne. Och sen skulle vi hämta hennes brosa vid hokeyn. Ahaah, satte på high school musical låten "What's time it is?" Och sjöng öppnade alla rutor & var allmänt galna? Haha, alla kollade in genom rutorna och ba wtf? Och garva osv, haha roligaste på lääänge :D
-

Drömkroppen!

Har aldrig mått bra över min kropp! & Imorgon.. Då börjar mitt nya liv. Inga onyttigheter förutom lördagar, träna varje dag, äta mindre av allt osv osv.. Hård träning kommer det bli med Lovisa & Linnea på Onsdagar. Och dans i två & en halv timme med Elin på torsdagar. Resten gör jag med mamma. Springer osv.. Jag behöver verkligen komma igång igen & varför inte börja nu? Är ni nöjda med era kroppar?




KÄNNER MIG BORTGLÖMD.

-

Stadshuset

Skolan nu, Yeeeah? Never.. Men går bara till tolv idag, har två lektioner? Haha.. Jaja, efter skolan hem till min älskling! Vi ska laga tacos tillsammans! Sen åker vi två gemensamt till stadshuset. Ska sjunga på någon världskonferans. Ska bli fett najs ändå. Kameran följer med idag!

JAG HAR ALDRIG SAGT ATT JAG VART NORMAL..

Sollentuna Bo / Tony Weseth

V i s s t e n i a t t T o n y W e s e t h b o r p å s a m m a s t ä l l e s o m m i g? Omg. Han är så sjukt snygg! Och han bor i Sollentuna, där vad jag bor! Ser honom lite då&då. Och seriöst vad snygg han är. Döööda mig! Jag är stolt över att bo i Sollentuna nu! Och min granne är typ bästavän med honom, kanske ska besöka där lite mer? ;)

Såhär sminkar jag mig

♥ Foundation
♥ Miniral Puder
♥ Brun puder
♥ Svart kajal
♥ Vit ögonskugga
♥ Brun ögonbrynspenna
♥ Fem mascoror
♥ Läppglas

Knaaaas dag..

Började med att jag kom till skolan & blev världens lyckligaste tjej! Det behöver vi inte ta detaljerat.. Aja, sen var det en seg lång måndag. Standard -.- Men Elin har börjat i särmatten, yeeeey! Sen drog jag hem & var kanske hemma i två minuter? Sen kom jag på att jag glömt min svenska i skolan som är tills imorgon? Grym tjej.. Fuck it. Back to school! Men som tur var Elin glömde också så då hämtade vi våra böcker i skolan & sen åkte vi ner till IP och jobbade! Stog i kassan i typ två timmar. Haha, det gjorde min dag. Failade så sjukt mycket.. Gaha, det var så sjukt kul! Sen åkte vi hem till Elin efter & kollade idol med hennes bror! Alltid lika mysigt ;* Sen skjustade Elin mig hem på cykeln, hahah höll på att dö vad kul det var!


Snälla kolla in min blogg!

Hej Noras söta blogg & söta bloggläsare, Emma här! Jag har precis börjat blogga på min blogg igen & jag hade varit så otroligt tacksam om ni kunde kika in på min blogg & kanske till och med följa den så skulle jag bli så sjukt glad! För eftersom jag inte har bloggat på några veckor nu så har min statistik sjunkit till nått tiotal bara. Inte bra! Så jag kommer tycka det är mycket roligare att blogga om min statistik höjs. Så snälla gå in på blogg så blir jag super glad! STOR PUSS & KRAM!
KOLLA IN MIN BLOGG HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!


Svar:

Bråkar du och hedinfanny.blogg.se? Hon e ju typ bara med My...

Njaaa, bråkar gör vi väl inte. Vad jag vet själv så bråkar inte jag med Fanny, det är om hon tycker det!





Länkbyte


KLICKA HÄR ELLER PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL SÖTA EMMAS BLOGG


KLICKA HÄR ELLER PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL FINA ALICIAS BLOGG

Önskelista 2011 - TILL FÖDELSEDAG & JUL

1. Iphone 4 vit - Luuugnt att jag önskar mig en iphone! Har egentligen alltid velat ha en, men har önskat mig mer & dyrare grejer som jag fick istället! 3700:-

2. Löshår - Ja, jag ska köpa mitt löshår, men jag kommer önska mig ett till som bara är clips on så jag kan sätta på det när mitt andra är förstört. 2200:-

3. Tomas Sabo halsband - lika dant som Eric Saade har! 2390:-

4. Smink - Ska önska mig massor med smink! Älskar smink, ska önska mig så mycket så att det inte kan ta slut.. Hihi, sminkväskor fulla med smink! Me love.

5. Pengar / Presentkort - Älska att få present kort & pengar. Då kan man köpa vad man vill på tex Januari rean! Skit smidigt & bra

6. Pojkvän - Haha random att önska sig! Men jag önskar mig en pojkvän, en äkta..

7. Ett studio program till datorn - Så kan jag sjunga & spela in mina låtar där! Chill?

8. It never snows in la mössa - Haha tycker dom är sjukt snygga!

9. Resa - Någon resa till ett sjukt varmt land. Orkar inte med Stockholm!






Musik i 25 dagar

dag 01 - en låt från din fjortistid

dag 02 - en låt som påminner dig om något speciellt

dag 03 - en låt som påminner dig om dina föräldrar

dag 04 - en låt som påminner om en tid med en vän

dag 05 - en låt som ofta fastnar i ditt huvud

dag 06 - en låt som påminner dig om din bästa vän

dag 07 - en låt som påminner dig om förra sommaren

dag 08 - en låt som påminner dig om ''din första kärlek''

dag 09 - en låt som du lyssnade på innan den blev populär

dag 10 - din favorit låt

dag 11 - en låt med ett soundtrack från din favorit film

dag 12 - låten du senast hörde

dag 13 - en låt som påminner dig om en gammal vän

dag 14 - en låt som påminner dig om din pojkvän/flickvän

dag 15 - en låt du älskar att sjunga till

dag 16 - en låt som fått dig att gråta

dag 17 - en låt som får dig att vilja dansa

dag 18 - en låt som du gillar men nästan aldrig lyssnar på

dag 19 - första låten du har i din iPod/iTunes

dag 20 - sista låten du har i din iPod/iTunes

dag 21 - din ABSOLUTA favoritlåt

dag 22 - en låt du inte står ut att lyssna på

dag 23 - en låt du förut brukade lyssna på

dag 24 - en låt någon tipsat dig om

dag 25 - en låt du skulle kunna lyssna på en hel dag utan att tröttna


Vissa killar vill förändra hela dig, men den rätta killen vill bara ändra en sak - Ditt efternamn.


Dagens Planer

Godmorgon! Jag vaknade kanske för någon halvtimma sen eller så? Aja, idag tror jag att jag ska träffa Fanny! Aa, det blir nog så. Sen när jag kommer hem tänker jag fixa så lite skönhetsgrejer på mig själv. Mys! Hahah aja. Ska börja fixa mig osv.. Sen måste jag åka om det blir enligt planeringarna. Grattis till Linnea, Frida, Emma, Viktoria, Axel & Paul! ♥



Godnatt

As trött Nora ligger hära & vad är det för mening att vara uppe? Ska logga ut, sminka av mig, borsta tänderna & krypa ner i världens skönaste säng & smsa! Looove it, ip!

JENNIFER FOTADE MIN SÄNG

Läsarfrågor


ah, fast hatar fake hår.
Aha, men jag tycker det är snyggt om man väljer ett bra!
Har du köpt photoshop eller laddat ner? För isåfall vart har du laddat ner den ? :)
Jag använder Ps5, och vad jag vet så går inte det att ladda ner! Men ps3 går att ladda ner! Sök på "ladda ner ps3 gratis" på google, så kommer det nog upp någon bra sida :)
ohno du hade inte räknat med vad löshåret kostade! :o
Jag vet, haha fan vad dum jag är..
Du hänger ju alltid med killar. Har du inga tjejkompisar eller?
Jo jag har tjejkompisar & nej jag hänger inte alltid med killkompisar. Jag tycker bara att killar är roligare än vissa tjejer. Det är bara massa tjafs bland tjejer hela tiden. Den är så extreeemt jobbigt. Fattar inte hur dom står ut. Killar är liksom bara där, så jävla chill! ;)
Har du någon kille på g? Isf har du träffat honom?
Yes, det har jag! Klart jag har träffat honom!
Ska ni fortsätta blogga på nehl eller?
Ja, det ska vi! Vänta så ska du få din fråga besvarad. Jätte ledsen att det dröjer..

BORTGLÖMD VÄNSKAP

Det är sorligt när människor du känner, blir människor du kände.
När du kan gå rakt förbi någon, som om den aldrig varit en stor del av ditt liv.
Hur man kunde prata i timmar, men nu knappt se på varandra. Det kallas glömd vänskap..
Vi sa bror & syster föralltid, hur blev det med det?



Eric & Omar


Shit vad svår "Hearts in the air" dansen är. Åhh, så söt Omar är. En kopia av Eric som yngre.. Omar är så sjukt grym på att dansa också! För att vara så liten har jag aldrig sätt något bättre. Men Eric är ju helt grym på den här dansen. Jag skulle inte klarat den här dansen efter minst ett halvårsövning!

Kvällen

Kom typ nyss hem! Gabbe, helt random ringde mig och ba, hej jag är på din busstation. Jag ba whuuut? Hade somnat och grejer. Aja, så drog vi två hem till mig & jag käkade. Sen kom Calle & Henke också hit och vi drog till vp & träffade Daniel, Emil & Andreas.. Haha, asså vi kanske var med dom i tio minuter? Seeen drog vi till en busshållsplats & luffade.. Haha driver. Men seriöst.. Satte oss på en random buss & åkte fram och tillbaka. No life? Tell me about it. Haha aja. Det var den här kvällen & nu ska jag ner och hämta lite ben&jerry till mig :'DDD

miss you..

Ska fixa löshår!

Jag tror det blir bra & jag kommer trivas i det otroligt. Gör samma som Sarah Tjulander, så ska boka tid hos en tjej Emma! Och löshåret med kreatinwax sitter i, i tre månader! Skit bra. Allt tillsammans blir 3000 :- Så värt det? :)

Photoshop tips - Hur man fixar glastext!

Hoppas du förstod hur jag mende, annars får du säga till! :)

Var den fin?


BLOGAWARDS!

Vilka träffar man där? :)

VARNING FÖR STARKA BILDER! / ELIN

TORLEIF EFTER OLYCKAN.....


ELIN ESTÁ EN EL NORAS BLOGG!

TJENIXEN THE BLOGGEN! KÄNNER ATT JAG ÄR VÄLDIGT BRA PÅ VÄRLDENS ALLA SPRÅK MEN MEN HÄR ÄR JAG OCH SKA BLOGGA PÅ NORAS COOLA BLOGG, HAR DEN ÄRAN ATT FAKTISKT FÅ GÖRA DET! NÅGOT SOM INTE MÅNGA FÅR VARA MED OM, MEN JAG FICK CHANSEN TA DEN DU OCKSÅ! NÄ MEN DE FÅR NI INTE FÖR JAG ÄR V I P.. Förresten, fett slut efter den här veckan vill att det ska vara fucking fredag idag.. känns som det eftersom jag & norisen har haft så jäkla mysigt & nu myser vi ännu mer med sadsongs.. som vi älskar, kära deppmodes, kära deppmodes.. TUR ATT JAG HAR NORA & ATT NORA HAR MIG! JUST NU ÄR HON DEN SOM FÅR MIG ORKA MED SKITEN.. MEN NOG OM DEPPSAKER..IDAG VA JAG & NORA PÅ MODE FOTOGRAFERING FÖR EN TIDNING, SÅ JÄKLA NICE JAG DÖÖÖÖR VI VAR VÄRSTA MEGA V I P EFTERSOM VI KÄNNER FOTOGRAFEN OSV.. hahhasAHAhahahaAHAHAahAahhaha hur som helst, nätet ÄR CP & det klättrar spindlar i mitt rum, LÄBBIGT RIKTIGT LÄBBIGT! JAG ÄLSKAR NORA, HON ÄR SOM MITT SKOSNÖRE SOM HÅLLER I MIG NÄR SKORNA GLIDER AV TYP NÅGOT SÅDAN..... hihihi :$ VI SKA IAF ÄTA NÅGOT GOTT SNART HOPPAS JAG ELLER IAF FALL DRICKA ÄR TÖRSTIG SOM FAAAAAAN hahahahahhah VI ÄR HEMMA HOS MIG SÅ DET KAN JU HÄNDA ATT VI GÅR UPP MITT I NATTEN & BAKAR LITE OSV, DET ÄR VI DET BAGARNA SOM BAKAR PÅ NATTEN, SÅ KOMMER MIN MAMMA UT & DÅ TROR VI ATT DET ÄR ETT SPÖKE SÅ VI FÅR PANIK & TYP SPRINGER THE HELL OUT OF US, ELLER NÅGOT SÅNT...JUST DE HAR GLÖMT ATT BERÄTTA ATT NORA SNORA HEDIN HAR GJORT SÖNDER MIN VATTEN BOLL TORLEIF SÅ HAN SER UT SOM EN GAMMAL PUNG.... SÅ ALLT HANS BLOD&VATTEN RANN UT PÅ MITT GOLV... FAAAAAAAAAN :''''( REST IN PEACE BOLLEN TORLEIF !!!!!!!!!!!!! VI SKA NOG SÖRJA LITE FÖR HAN SNART, KANSKE SJUNGA EN LÅT ELLER TVÅ, THAT GOES LIKE THIS: BORT ALLT VAD TORLEIF GJORT HAN ÄR JU SOFT & ASKA LÅT OSS BLI RASKA OCH TÖMMA HANS ASKA BLAND BRÖÖÖÖÖÖÖÖDKORGEN! lalalalalalla oså (a) NU BLIR DET ALLSÅNG AT ELIN, SEN SKA VI DRICKA (ENDAST VATTEN,SOM ABSOLUT INTE INNEHÅLLER ALKOHOL! LOVAR.), FESTA & MYSA LAGOM MYCKET O SÄNGEN OCH PÅ GOLVET!

// Fanny

Får inte tag på dig på Telefonen så då tänkte jag nämen varför inte skriva på din blogg då ?
så nu gör jag det :D
För det första min design är helt borta så vi måste fixa den så fort som möjligt och sen så är det ju så här att Nrj är imorgon vi skulle ju gå på den hur blir det med det ?:O
Men hör av dig när du ser det här.
KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

klicka på bilden om ni vill komma till min fula blogg som inte har nån design just nu ...

Godmorgon!

Idag så är det skola & kortaste dagen, mihihi, love it! Sen efter det ska jag & Elin på fotografering i stan. Aaaah, dö vad kul det ska bli. Så dom ska sminka oss & alalala. Sen efter det hela så åker jag & Elin hem till henne! Så jag ska alltså sova där idag. Sen imorgon får vi se vad som händer helt enkelt. Men nu vet ni varför inte jag kommer uppdatera. Och nu har jag mega skit bråttom. Puss på er fina läsare



Liten man var :')

Jag saknar er tjejer, saknar hela veckan


Låttips?


Vadå sliten?

Hej, nej vad saru? Nej asså jag är inte sliten. Höll bara på att somna på varje lektion idag? Nej, vadårå? Ser jag trött ut, eyy.. Passa dig. Kul man kan ha. Som ni fattar, jag är sjukt trött. Mina ögon är as fula idag ;/ ahah, aja, helt random så hade vi matteprov idag. Men fan vad stolt jag är fick 19 / 20 :'DD


Haha ofta du läste rubriken? :')

Aja godmorgon iaf. Har fixat mig osv.. Och min familj står & gör frukost till mig. Inte för att jag är hungrig. Är aldrig det på morgonen men aja. Efter skolan ska jag bara hem & sen typ träna osv.. Hahah, vad tråkigt liv det låter som att jag har men nene, för imorgon ska jag på en as kul grej efter skolan. Men det får bli en överraskning! Ska uppdatera as mycket idag, så stay turned! Juste igår på kvällen drog jag till Elin & checka idol med hennes familj!



Bild ifrån februari.. Hahaha
BUUUUUUUUUUUUUSLUVEN

Min sommar 2011

Min sommar var seriöst helt underbar. Bästa hittils!

Hela min sommar började med att jag tältade med massor, träffade underbara personer osv. Och det var en perfekt start.
Sen drog jag till turkiet i en vecka då jag lärde känna Filip & Louise bättre! Och vissa turkar på hotellet.. Blev också dumpad av en kille som jag va på g med ungefär sen december, så det var kämpigt. Men hade ingen anledning att tänka på det då.
Och efter en underbar vecka i turkiet så var jag hemma i några dagar & träffade folk som fick mig att må toppen. Sen efter bara två dagar drog jag till stadiumsportcamp och det var det roligaste jag gjort på hela sommaren. Sjukt underbart, vet inte hur många vänner jag fick därifrån & minnena därifrån sitter kvar hela livet ♥
När jag kom hem var det hem & träffa alla igen liksom. Träffade gammalt & nytt folk. Vilket var helt awesome. Jag hade saknat så många.
Men efter tre dagar så åkte jag till Smögen och stannade där i fem veckor. Men vad är inte bättre liksom? Blev as tajta med Nella & Cissi. Och lärde även känna extremt många nya där nere & det gjorde veckorna oslagsbara, fan vad mycket bus vi gjorde där nere, hihi. Jag & Fanny hade också extremt kul på kvällarna.
Kom hem & sörjde? Sommaren var ju nästan slut.. Men gjorde det bästa av det iaf. Träffade folk & sen blev en as kul grej bokad. Att Nella & Cissi skulle komma till oss till Stockholm.
Sen var det ung & då var ju nella & cissi här. Träffade as as as många & fick ganska så mycket 'personliga' problem efter det.

Har gjort massor därimellan, men det här är nog det av det roligaste som jag gjorde..
- SEN BÖRJADE SKOLAN & det förstörde hela det perfekta, och nu är man inne i sitt deppmode.

Omg, skakis.. Mobba inte för mycket.. Men sjunger iaf!


4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.


LÄS INNAN DU KOMMENTERAR, hihi

Kommentera ingenting olämpligt, jag tar ändå bort era kommentarer som jag inte tycker passar in i min blogg. Det är onödigt att kommentera anonymt för jag hittar ändå ut era IP adresser. Och då kan jag helt seriöst anmäla er, vill ni det ? ;) Hihi..


FRÅGESTUND


Mår sämst

Sorry för ingen uppdatering, men kan inte. Hörs imorgon kanske

HIHIHI


Jag älskar dig, så som du är


@bilen

Sitter i bilen nu. Har redan varit inne & sjung tränat en gång.. Lite smått nervös men fixar set. Elin kommer till mig ikväll men vi hörs senare, puss

JAG HATAR DIG JAG HATAR DIG JAG HATAR DIG JAG HATAR DIG JAG HATAR DIG JAG HATAR DIG

-

Sjunga på bröllop..

Nu ska jag snart dra mig iväg och sjunga på bröllop, fan vad jag är nervös. Men vem ska jag skämma ut mig för liksom? Känner ändå ingen.. Aja, nu ska jag sminka mig fixa håret, klä på mig. Och alalala, ni får se outfit senare! Önska mig lite lycka till iaf..

Utan dig kommer allting bli så jävla tomt (Läsare, läs om ni vill..)

Sätt på låten innan du börjar läsa gubben!


Du är mitt allt, det gör så jävla ont att se dig så ledsen. Snälla lyssna, du är en underbar person & du är inte värd allt det som hänt dig på så kort tid. Det är fan inte rättvist. Men du kan inte ge upp nu, du har hela livet framför dig. Din familj & vänner älskar dig sjukt mycket. Du är älskad av alla ju? Låt inte dom grejerna förstöra allt det som du har gått igenom hela livet. Du är så jävla stark, fortsätt så. Visa för alla att du verkligen orkar. Det skulle jag försökt. Försök du också, jag vet att du kan. Vet att du är hur svag som helst just nu, men försök att se en ljus sida. Jag vet att du klarar det. Du har klarat det förut. Utan dig skulle allt vara så jävla tomt. Du vet nog inte hur värdefull du är för dina vänner & familj osv.. Du klarar det här, jag vet det. Oavsett hur svag du är just nu så är du ju ändå hur stark som helst. Och det där med dina kompisar som har gått bort, lev för dom. Dom kommer bli stolta över dig, dom är stolta över dig, det är något jag känner på mig. Men det är ju ditt val. Om du verkligen inte pallar med livet, så kan ju ingenting hindra dig. Då ska jag inte förstöra det heller. Men allt vi vill är att ha kvar dig på jorden & jag ska kämpa tills du mår bra igen, jag lovar. Jag ska finnas för dig hela tiden, alla tider på dygnet. Jag lovar att det kommer fixa sig. Tårar rinner för dig, hela tiden. Jag är inte lite stark som dig. Du är som är kändis och jag är ditt största fan. Allt du gör mot dig själv, är det så du vill att din framtid kommer se ut? Jobba på att må bättre, jag skulle verkligen bli lyckligast i världen om du mådde bättre än så som du gör just nu. Jag blir svag av att se dig så ledsen & det gör så ont. Du är en underbar kille som går sin egen väg & det tycker jag självklart att du ska fortsätta med, men snälla ändra på den vägen som du vill att livet ska se ut. Du klarar att leva. Tänk som äldre kanske du är lika grym som Zlatan på fotboll & har världens bästa liv. Tänk om du inte kan få uppleva det. Och du kan ju det, om du stannar här med oss. Utan dig så kommer allt bli så jävla tomt. Det kommer inte vara samma sak att gå upp på morgonen längre.. Jag vet att du klarar det bror, jag ska kämpa för dig, jag lovar dig. Du är en underbar vän & du är värd bättre än det här, jag älskar dig otroligt ♥

Min fjortistid

När sminket var sin bästavän, när mjukiskläder var det finaste man ägde, när dig blev "dej", när hela livet gick under när pea la ner, när tupera håret var det bästa man visste, när man gjorde dumma grejer hela tiden, när mobil räkningen var på fem tusen, när foundation tog slut på mindre en än vecka, när man tog så mycket mascara att det gjorde ont på ögonfransarn, när gummiband på byxor var fint, när man köpte mega push up bhar, när livet bara gick ut på att ha status. Exakt så här var det. Men jag ångrar verkligen inte att jag varit fjortis, det var seriöst den roligaste tiden i mitt liv!

Intervjuade?

Hej bloggen, efter skolan drog jag till stan & mötte upp fesset dära. Vi snackade mest. Om verkligen allt och det kan jag säga behövdes. Hon är min bästavän, den bästa. Alltså bäst att snacka med! Alltid. Jaja, vi laja runt lite i kungträdgården och blev intervjuade? Haha, det var typ något om folkmusik. Haha sen var det kaos i TC. Och sen fick vi tag i biggaste ballongen! Kommer bild sen.. Och jag ska sjunga på bröllop, så bästa mamma köpte världens finaste kläder, skor & nanana till mig! Älskar min mamma (a) Jag är faktiskt lite nervös inför att sjunga. Men jag hoppas de går bra iaf. Hade no prov idag, det gick väl bra?

TE AMO


2a bilden: En bild på dig själv.

Haha ser liten ut..

Svar på tal





Vad har hänt med din lillebror? <3

Svar: Dom visste inte vad som hände med min lillebror. Dom hittade inte själva felet, han bara försvann liksom. Men idag skulle han fyllt sex år. Du behöver inte kommentera anonymt om du tror att jag blir arg / ledsen.. För det blir jag verkligen inte.. Kram ♥

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.


Du hade bästa värdet..

Otroligt gammal bild..

BLOGGTORKA FFS.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

2a bilden: En bild på dig själv.

3e bilden: En bild på någon i din familj.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

8e bilden: En person som du saknar.

9e bilden: Någon i din släkt.

10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

12e bilden: En bild på din vardag

13e bilden: Du och någon klasskompis.

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

15e bilden: En person som du vill vara med.

16e bilden: En bild på dig själv.

17e bilden: En ovanlig bild.

18e bilden: En bild på din fritid.

19e bilden: En person som är snygg.

20e bilden: En bild på dina närmaste.

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

22e bilden: En bild på en tid du saknar.

23e bilden: En bild från i somras.

24e bilden: En bild som gör dig glad.

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

28e bilden: En tokig bild.

29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om


Jag älskar dom hära kläderna :$


FEM SAKER!

♥ Jag kan inte se på skräckfilm utan att dra någon i håret när det blir läskigt, haha det vet gabbe väldigt bra ;)
♥ Jag kommer bättre överrens med killar än vissa tjejer..
♥ Jag har tröttnat på att blogga
♥ Varje morgon tänker jag " Jag ska gå & lägga mig åtta ikväll " Men det slutar med att jag somnar tolv?
♥ Får alltid kommentarer om att jag är över speedad & galen, haha

Bloggtips! Olivia Alm


NU: photoshoot ;)

-

Grattis min fina lilla ängel!

Grattis fina lillebror, hoppas du trivs bland alla änglar, för det är du värd. Jag älskar dig Atle min stora lillebror ♥
-

NU: Plugg

Ja, nu blir det plugga en del men ska först börja med ett ganska så intressant inlägg till er. Haha, ni har bett mig o det tusen gånger, så då får det bli så. Men sen plugga och sen hämta syrran laga mat & alalal, sen taggar jag till min sjukling Elin och pluggar med henne. Vi måste plugga no, det är no prov på fredag. Omgaaash.

@hemkunskap


Älska..


Design till Elin

http://enla.blogg.se - BEEEEEESÖK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Förlåt.

Haha hej bloggen, fett chill dag idag. Vaknade rätt sent & Fanny sov fortfarande. Snäll som jag kämpar jag ner för trappan och gör frukost på sängen till henne (a) Sen fixade vi oss och drog till centrum, träffa Clara på bussen. Sen åkte vi till centrum & träffade Leslie, Philip, Andreas, Gibbe, Gustav, Alexander & Emil osv.. Sen köpte vi chailatte & drog till edsviken & träffade Danne, danne, philip, andreas, adam & alalala. Skulle träffat andre också men så blev det inte. Har nyss kollat på idol, fan vad snygg den där Andrè VAR, omg jag dog!
BTW, TROR JAG SLUTAR BLOGGAR. INTE SÅ KUL LÄNGRE..

Ska jag sluta blogga?

.

Bästis

42 frågor om din bästavän!
1. Vad heter hon? Fanny
2. Hur gammal är hon? 14
3. När träffades ni sist? Förra helgen
4. Vad har hon för hårfärg? Brunt
5. Brukar hon färga håret? Haha, ja
6. Vilka färger har hon haft? Blont, brunt, svart, bruntrött, alla olika nyanser av brun typ.
7. Vad har hon för parfym? Dkny äpplet
8. Är hon galen? Always!
9. Vad är erat bästa minne? Många
10. Har ni många minnen ihop? Aa som fan
11. Vart bor hon? Jarlaberg, ektorp & hos mig (a)
12. Har ni varit utomlands tillsammans? Japp
13. Är du avundsjuk på något hos henne ? Aaaa såå fin..
14. Vad heter hennes syskon? Linus & Casper
15. När träffades ni första gången? När jag föddes
16. Hur träffades ni? Hur vet jag inte. Men typ när jag föddes. Hihi på bb
17. Vad går hon i för sporter? Hon tränar på gym
18. Vad kan hon göra på helgerna? Kompisar, dator & fester
19.Har ni pussats? Hhihi yaaa
20. Är hon duktig i skolan? Ja då gullestumpan
21. Är hon singel? Ja
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? alltid!
23. Har hon fräknar? ja :*
24. Har ni kollat på film någon gång? absolut!
25. Har ni bråkat någon gång? Hihi ja
26. Har ni sovit i samma säng? Ja
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? Hahaha ah!
28. Har du sett henne gråta? Ja
29. Vad gjorde du då? Privat
30. Har du sett henne vara riktigt arg? Aaa hhihih, men inte på mig
31. Har hon sett dig gråta? aa
32. Vad ska ni göra i sommar? Nästa sommar: Ssc, smögen & kanske utomlands :D
33. Har hon svikit dig någon gång? Aa, hihi , men jag har svikit henne också
34. Har ni pratat i telefon någon gång? Hahha aa :)
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? Jag skulle leva för henne
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? 4-ever
37. Älskar du henne? mest av allt
38. Vad är det bästa med henne? allt
39. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? Ingenting! Eller.. att hon blir lite fulare så jag kan va lite snygg:)
40. Skulle du ge henne pengar om du vann 100 miljoner? Ja !!
41. Hur ser hennes klädstil ut? Jeans & skjorta har hon jätte ofta!
42. Vill du att hon ska kopiera detta och skriva va hon tycker om dig? aa




Dagens händelser




Tjenare & godmorgon för en del i think? Började dagen med en springrunda.
As skönt. Ska dra mig in mot stan runt tre och möta upp världens bästa. Men hon svarar inte mig, hon lägger bara på. Fan så ledsen jag blir ;( Men aja, Fanny ska iaf sova hos mig idag, blir as nice. Vi ska nog ta det lugnt ikväll. Inte ut osv.. Men vi har ju ändå FF. Hahah. Aja, nu måste jag duscha och fixa mig osv!


Brunett

Såhär såg mitt hår ut i december 2010, passade jag i det? :)

En äkta vän


Kommentera mer!

Älskar kommentarer, och ingen kommenterar typ? Lika bra att jag slutar blogga? Kom igeeeeen, kommentera bara lite mera, så får ni en överraskning! :D

Hello stalkers!



Hej babes! Kom nyss hem från skolan dårå, seg dag & självklart på en fredag också.
Aja, klarade det iaf. Nu måste jag plugga lite rå. Sen ska jag träna & vem vet kanske taggar ut med några/någon sen? Äsch, vi får väl se hur det blir. Imorgon kommer Fanny hit & vet inte vad som händer, men blir fett nirr iaf.

@On my way to skolan.

Hej bloggen, påväg till bussen nu med Johan. Haha, han fick stå & vänta på mig som vanligt. Så vi har lite små bråttom, men yeah yeah. Ska bara berätta att det blir nog inte så bra uppdatering idag, men så länge kan ni ju fråga lite frågor med mera, så kan jag svara på dom imorgon okej? :) Efter skolan drar jag till grönan för att se Oskar Linnros. Ska bli häftigt, men nu måste jag springa fort till bussen, ha en toppen dag.





RSS 2.0