Tack tjejer ♥

http://normaliljeqvist.blogg.se/ http://erikah.bloggplatsen.se http://lollipopjulia.blogg.se/ http://hedinfanny.blogg.se

Tack tjejer, ni fick mig att få upp statestiken på topp igen ♥

Dagen

Vet, usel uppdatering idag. Men ska berätta så att ni fattar varför. Blev väckt as tidigt & så.. Sen säger dom; Nora, upp & hoppa, det är toppen väder. Men det typ åska? Kulkul. Aja, sen helt random hänger jag med på minigolf utan frukost & grejer. Mysigt, mysigt. Sen handlade vi massor med grejer för vi skulle göra efterrätten. Så aa, sen gick vi hem & badade för då vart det helt plöstligt skit fint väder :o Aja, typ 30 grader eller något. Så då drog jag, Hanna & Linn och badade.. Aja, sen drog vi hem och började backa. Blev typ såhära gott! Bläbärscheescake, blev fan lyckat. Sen drog typ hela tjocka släkten & badade, blablabla... Ska inte snacka mer. Pussar!



Haha, glad chey_97 ;)

Frida Berg

Skit söt tjej. Hon är duktig på att blogga & vill ha mer besökare, det är hon värd också! Så klicka på bilden nedanför & börja läsa!


Jag måste bara..

Jag måste bara hissa världens bästa kompis, seriöst asså, Emma Laurtizson Thorèn! Helt underbar tjej. Vi har känt varandra så länge jag minns! Emma är verkligen en helt otrolig vän & har alltid så kul med henne så jag kissar på mig, bokstavligen. As mysig tjej verkligen. Som lite yngre var det verkligen " Emma&Nora " som gällde hela tiden. Så är det fortfarande, men inte lika mycket. För under min fjortistid så tappa vi kontakten rejält. Men det blir vi bättre & bättre. Emma, du vet inte hur mycket du betyder för mig. Du kommer alltid va den ängeln som lugnt är värd världen för mig, du är underbar tjejen'



Få in din dröm kropp, snabbt & enkelt

Äta nyttigt och mindre potioner
Riktigt bra, kilorna bara försvinner hur snabbt som helst, om du äter mindre av saker, så ska du se att du fortfarande klarar dig ;) och skol lunchen är ju inte alltid den godaste, men satsa alltid på att äta någonting. Om man slutar äta helt när man vill gå ner i vikt eller bli smalare, så är sluta äta det sämsta man kan göra, då går man upp helt enkelt!
Ät alltid någonting så att kroppen har något att förbränna

Rör på dig
Ja, jag vet, det är skit tråkigt. Hemskt. Jaja, men ladda lurarna med skit bra musik & ta med dig en kompis i två kilomenters spåret varannan dag, eller kanske två gånger i veckan eller vad du kommer överrens med kompisen om! Annars så tar du med dig brosan eller mamma som kan peppa dig hela vägen! Visa att du är bättre än dom och kör gärnet.

Inget små äta
Om du går runt och små äter hela tiden så blir magen förvirrad och blir tillslut vann vid att du ska vara hungrig hela tiden och då blir man ju lite större om man inte gör något åt det! Men om du är bodybuilder så ska jag inte säga något ;)

Tagga ner på söt saker
Jag vet, fan vad gott det är.. Men, ojojoj vad onyttigt! Starta godislöfte, fråga mamma om du har det i en månad! Hur mycket för du? Kom överrens med din mamma om något super bra! Så att det känns bra för er båda, sen kan man njuta av det goda godiset,  på kanske landet? I solnedgången :)

Gör övningar
Gör rumpövningar, situps, armhävningar, rygglyft! Några varje kväll, det blir liksom en hjälp på vägen!
Fråga mamma eller pappa om dom vet några bra övningar eller så kollar du internet om du hittar något intressant och bra.


TIPS OM DU ÄR SÖTSUGEN - Drick ett glasvatten - det stoppar sötsuget. Ta ett tuggumi - Då slipper du tänka på det. Gå & borsta tänderna - Då blir man inte sugen på att äta något på super länge.



Lagt ut det förut, men gör det igen..

Bättre självkänsla

Mina vänner har inte bra självkänsla, men så är det i denna ålder. Därför tänkte jag ge lite tips!

Ämnet om detta
"Jag är ful, tjock, äcklig - jag hatar mig själv".

Tips: Var stolt över den du är, du är iaf en av dom som får leva, du kanske inte är älskad av alla, men du har ändå vänner som tar dig som den du verkligen är. Om du tycker att du är tjock tänk att jag kan faktiskt göra något om det om jag bara vill och då ska du inte skita i det,  gör något åt det då istället för att gå runt och dela med dig om det till alla andra, det ända man får som svar ändå är ' nej det är du inte ' Sen går man runt där dag för dag och bryr sig inte om träning alls och tillslut märker du att du mår dåligt över det & gråter och fortsätter med samma "morot" Gör något åt det om du tycker att du är tjock, men! Det brukar alltid vara att när man säger att man är tjock så visar det sig att den personen som säger det är mycket smalare än en annan person som tar illa upp för det och blir hur ledsen som helst & satsar allt för att bli smal igen.. hänt mig många gånger och det händer varje dag, var försiktig om det du säger till folk, tänk att andra kan ta illa upp. Men men, tänk iaf; detta är jag, jag kan inte bli bättre än detta.. Jag är jag och det är jag stolt över.

Ämnet om detta
"Jag vill vara som henne..."

Tips: Man har ju alltid någon man vill se ut som, härmar kläder och försöker med allt man kan se lika dan ut som den personen. Men även fast du inte vet om det och inte tror det, så är det vissa som vill vara som just dig också! Och det är något man ska vara stolt över. Och även fast man kanske inte är den allra snyggaste hela tiden, så är man iaf den personen man föddes som! Man kan inte göra något. Om man inte vill plastik operara sig, som jag tycker är jävligt onödigt (Förlåt, bara min åsikt..) DU ÄR DEN DU ÄR , ÄVEN FAST DU VILL VARA SOM HENNE!

Ämnet om detta
"Varför vill ingen ha mig..?"

Tips: Oj, vad jag har hört detta mycket i mitt liv! Och har alltid samma långa förklaring..
Detta handlar självklart om killar. Det ända tjejer snackar om , iaf i min klass! Och det börjar verkligen bli rejält störande men men bort från det. "Varför vill ingen ha mig" det var frågan. Du som läser min blogg och tänker så här är runt 12 - 16 år eller yngre eller äldre. Du har hela livet på dig att hitta någon som passar dig! Jag vet, killar när man väl börjat flirta och sen blir sviken, jag vet det är tragiskt! Man gråter som en tjur i flera dagar. Har bara honom i tankarna hela tiden, men det finns ingenting att göra åt. Och du tänker varför vill ingen, verkligen ingen ha mig? Så ska man inte tänka, för killen du var på g med har faktiskt velat ha dig. Men du behöver fortfarande inte ha haft kille, men du har hela ditt liv att hitta någon som passar dig. Ditt liv har precis börjat. Och det är inte bara killar som betyder något, du har fina vänner som älskar dig och din familj med, man klarar sig utan sånna killar då faktiskt, vissa är idioter och vissa helt underbara! Men hoppas att du hittar den rätta för dig.

YOU ARE PERFECT, JUST THE WAY YOU ARE

Hårtips!

Jag tänkte skriva lite hår tips så att ditt hår håller sig friskt och fint!

♥Borsta håret 100 gånger per dag, det stärker topparna! Men undvik att borsta det när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare.
♥Ta hårinpackning minst två gånger i veckan, låt det sitta i ett tag.
♥Skölj alltid ur schampoon&balsam ordentligt, annars är det kvar massa och det gör håret tunnare.
♥Undvik Locktång, plattång mm, då tappar du håret. Annars använd gärna värmeskydd , det hittar du på kicks, hårsalonger, lindex & h&m. Fråga gärna om något som dom tipsar.
♥Rengör dina borstar, full av smuts och döda hudceller är inte det mysigaste att få tillbaka..


♥ Vädret

Nu är det sjukt fint här på smögen, det har det varit nu i fyra dagar. As najs! Hoppas att det blir lika fint imorgon också. För nu börjar jag verkligen bli brunare&brunare. Idag somnade jag i solen. Är super brun på ryggen (y)

Jag gjorde en ny design , en enkel & helt okej? Det bara blev så. Nu börjar dom verkligen fixa middagen här känner jag. Men dom lyssnar på världens äckligaste musik, måste bytas! Så nu ska jag fixa de, sen blir det mer uppdatering!


untz, untz, untz

Tjenare bloggen, nu är det folk som har länkat mig som kommer bli tillbaka länkade om ett tag, mitt internet kopplar från lite då & då. Så det är irriterande, utanför mitt fönster är det "Party all day, every day" typ.. Haha, mycket röj just nu. Men det är fett nirr ändå ;) Just nu är det full fokus på facebook så det går inte så bra att skriva det här..


HEDINFANNY.BLOGG.SE

Lovade ju att gästblogga åt min allra bästavän, men självklart har jag inte varit duktig på det.. Så får dåligt samvete. Men nu ska jag börja med det igen! Så klicka in & snälla snälla kommentera, ni är så snälla alla , puss



TRYCK PÅ BILDEN

Grattis min bästavän ♥




Kan ni hjälpa mig?

Ja , nu är det såhär.. Mina besökare har försvunnit & det är super tråkigt att blogga då. Men ni som fortfarande läser, kan ni var ur gulliga att länka min blogg då? Då får ni länkning tillbaka på min egna blogg. Skulle betyda världen för mig.. :*


BACK ON TRACK

Nu blir det bra uppdatering, grymt ? Jag vet inte. Men det blir väl toppen. Jag var & shoppade i torp idag men hittade inga kläder, bara "skönhetsgrejor".. Aja kanske visar bilder senare eller något.

Sen åkte vi & lämnade Ida vid uddevallas station & sen åkte vi hem och jag och min kusin Hanna har alldeles nyss kommit hem från en jobbig spring runda som dock gick super bra. Så nu lyssnar jag på musik & ska snart hoppa in i duschen.



Kvällen har spenderats med Nella, Cissi & Ida. Vi satt mest & snackade och hade as mys.. Hörs imorgon bloggen, då blir det toppen uppdatering!



Kommit på en ny stil - standis

Först & främst, det är ingenting negativt. Men Jag, Cissi, Nella & Fanny kom på en stil som vi kallar för "standis".  Ja Standis är en som , har mittbena, pilotglasögon, långklänningar, höga shorts, in stoppad skjorta & aa ni hajar leken ? ;) Aja, men iaf. Vi har bestämt oss för att standis ska bli lika stort som fjortis & emo.. Haha så kom igen nu , sprid vidare..



En standis ! ;)

Rensar bloggen..


Vi får se hur det här slutar asså. Blir nervös på tanken att jag är så klumpig! Aja, vi får se hur det här slutar.
Och angående "Selena Gomez" Designen, du sa att du hade lagt ner bloggen ? :O


Okej okej, jag har faktiskt tid att blogga, så jag gör det.. Bara för eran skull :')

Hej bloggen, vill inte att den ska stå i öde! Jaja, imorgon så blir det shoppa på torp, hoppas att jag hittar några fina grejer, för just nu är det massor som jag behöver! Jag behöver massa smink, PANIK ! Och tröjor, lugnt tröjor. Har inte en ända fin typ. Ida åker imorgon också :( Då kommer jag vara ensam här på smögen & ha kul? Naaaaj. Fast vi får hoppas på finaste vädret så att man kan sola & bada iaf. Det kommer iaf bli toppen uppdatering då!



Igår, har jag blivit lite brunare ? ;)

EYY, FUCK AINA !

Haha, fastnat på det ordet.. Kan man ju säga. HEHEHE, bloggen kommer stå i öde till fredag, jag har inte tid att tänka på dig just nu bloggen.. Hihihihih :D Lägger ut massa bilder & så på facebook & för er som kommer sakna mig för mycket kan ju adda norahedin@fb. Lalala, men jag kommer tillbaka på fredag med bra uppdatering.. Så nu vet ni kära ungar som läser bloggen min.. Haha jag är på tanthumör idag, inte ofta jag är det.. Men aja, pussar till er från mig... LALALA


IDA LA FONTAINE

Hämtade min solstråle vid tåget i morse, men vi hann inte blogga direkt när vi kom hem. Men har haft en grym dag här på smögen. Först var vi ute , gick in. Sen ut igen med Nella & Cissi. As kul. Tog as mycket bilder som jag bjuder på här under :) Men kolla & njut, hihih ;$















Älskar er tjejor!

BYEMSTER


Skit söt tjej, med super fin blogg!
Hihi as bra uppatering & duktig på photoshop!
Klicka på bilden ni kommer absolut inte ångra er, läser bloggen dagligen! :)


Kvällens Planer


Aaa, kvällens planer är typ att sitta forever alone med min dator, men mina kusiner finns ju alltid bredvid mig iaf, Hanna&Linn. Så det ska bli najs också, vi ska göra drinkar också ;) Och blir apa god mat som vanligt, kommer sitta här helt proppmätt om några timmar. Haha, jag lovar.  Saknar redan min fina kusin.. Kommer inte träffa henne på tre veckor nu!




Min dröm kille, grr...


Fanny drar idag..

Skit trist att hon drar. Men as najs att Ida kommer redan imorgon. Mehhe, vad taggad jag är ;) Så hon stannar till Fredag. Blir grymt tror jag :) Men nu är det ju så att jag kommer vara gästbloggare på Fannys blogg! Så vet ni vad jag täntke? Typ höja hennes statestik. Snäll Nora är? Jaaa..


Jag var din, du var min, han festa, jag testa, han smekte, jag lekte, jag backa, han lacka, han drog, jag log



Gårdagens händelse!


Vart med..


Idag igen, vilket va fett najs. Men det är sämsta vädret :( Men ibland är det kul när det regnar också faktiskt ;) Men aja, ska hoppas på bästa vädret imorgon! Hoppas verkligen på det iaf.. hihi ;) Imorgon blir det ... WAIT FOR IT .... dun dun dun dun dun dun! TJOCKISDAGEN, hhihihih

Hemskt det där med Norge :(


Tycker verkligen att det är sjukt hemskt.
Själv är jag halvnorsk, men det spelar fortfarande ingen roll. Jag tycker verkligen det är så hemskt & fattar inte vilka idioter som håller på såhär, fy säger jag bara. Över 90 stycken döda, det är äckligt många.. Jag fattar inte hur vissa håller på asså. Helt sjukt, just nu är jag 20 mil ifrån Oslo. Tycker verkligen det här är bokstavligen oacceptapelt! Om dödsstaff skulle funnits i Europa , skulle jag göra så att dom som gjort det här få det. Först det där med att bomba & sen åka och döda alla på ett jävla läger & dom misstänker ju att det är samma personer.
Skäner iallafall en tanke till norge & alla drabbade familjer..

F5


Själv blev jag ganska nöjd, men har gjort typ tusentalls innan det här. Så jag beslutade mig för den här. Orkade inte hålla på mer. Så den fick det bli, vad tycks? Tryck på knappen F5, om du inte ser designen eller om den ser konstig ut! :)

KOMMENTERA MER!



Kom igen, jag har runt 260 besökare varje dag, får aldrig kommentarer!
Då är det inte roligt att blogga längre & jag vet att uppdateringen inte är den bästa just nu, men det ska jag bättre på , svär! Och idag blir det bara sitta inne hela dagen & jag ska göra klart designen också!


SEGT INTERNET.

Det förklarar den sämsta uppdatering, ever.. Aaja. Har nyss vart ute med Nella, Cissi, Fanny, Axel, Fabian, två engelska killar, en random kille, Lukas & lalala...

Fanny vaknade halv fyra & grejere.. Hahah.. Sa hejdå till mina andra kusiner och så, det var treeevligt :) Har iaf haft as kuligt idag också, förutom att vi städade & jag har löss.. Hahah! Men skit samma. Mina Idapida kommer hit på Tisdag också! Så najs ska de bli.



Saknar denna tid med dom här brudarna, men vafan? Ingen träffas längre typ.. Vi får ta och fixa det , tjejor..
Saknar er faktiskt..

Ännu en grym kväll

Världens grymmaste kväll kan man säga. Fan asså, as roligt! Vi ska inte ta det detaljerat.. Men nu kom vi iaf nyss hem & ska öva på en låt & shit.. Sen vet jag fan inte vad som händer :) Blir lääänge uppe i natt iaf tror jag! NU - GÖRA KLART MIN DESIGN.. Kärlek



KVÄLLENS PLANER

Fanny & jag .. ska? Gå ut, kolla film, äta, äta godis, spela in låt & ja.. Hur ska vi hinna med allt? Vi hinner alltid.. Natten är UNG , HIHIHI




http://hedinfanny.blogg.se


KVÄLLENS PLANER

Fanny & jag .. ska? Gå ut, kolla film, äta, äta godis, spela in låt & ja.. Hur ska vi hinna med allt? Vi hinner alltid.. Natten är UNG , HIHIHI




http://hedinfanny.blogg.se


Jag är så trött..

Känner mig jätte tråkig. Är trött hela tiden. Men idag har vi allafall gått på bryggan, åkt en as rolig båt,  träffat kompisar & tränat.. Men som sagt jag är helt slut? Kan jag ju inte vara.. Allt händer ju ikväll.. Alla festbåtar kommer in och allting..

Men nu är Nella & Cissi på gothia festen i göteborg. Dom står i kön, som vi egentligen också skulle gjort om vi fick det, men eftersom vi inte får nånting känns det som, så sitter vi hemma i en soffa & är inne på datorn istället, toppen (y) nooooot -.-


Helt galen kväll..

Helt gaaaalen kväll asså! Bokstavligen. Ska inte ta det detaljerat, men det var helt gaaalet asså! Jaja, hur är det med er? Ingen brukar svara på det , men .. Aja. Nu ska jag göra massor med designer , som vanligt.. Och göra min egna! Och det tänker jag börja med.. Hahah egoist number one here... :')


SKÄRET

Vart på skäret alldeles nyss & solat. Lite färg kanske man fick? Nu har jag precis fixat mig och ska snart äta hoppas jag, är gryyyyymt hungrig.. Men aja kanske tar något litet nu ;)

Men ska ut senare ikväll med massa ungar, vet inte riktigt vilka. Imorgon kanske det blir gothia festen, men vi kommer säkert inte få, men det skulle vara grymt kul :D



HEDINFANNY.BLOGG.SE

Fannys blogg! Jag fick henne att börja blogga nu. Kanon! Och hon är taggad faktiskt. Jag och hon har gjort hennes design & den är sjuuukt snygg! Tycker ni ska besöka min fina bästis blogg ↓




Tryyyyck på bilden!


Underbara tjejor ( Cissi, Nella & Fanny )

Vart med världens underbaraste tjejer & haft så jävla kul! Först gick vi runt på bryggan lite & så.. Sen träffade vi massor med folk. Men aja det var hur kul som helst, sen gick vi mot fotbollsplanen & helt random började vi ha vattenkrig, hihi. Hur roligt som helst! Älskar dom här tjejerna. Alla vågar skämma ut sig & skrattar åt allting, känslan är obeskrivlig. Kom iaf alldeles nyss hem efter en extremt lyckad kväll.



Bilder kommer imorgon'

Veckans blogg

Nu tänkte jag ha veckans blogg! Kommentera detta inlägg & om du vill ha större chans att vinna så länkar du mig på din blogg! Vinnare nummer ett vinner en länk i mina länkar! Och dom två andra som vinner blir bara länkade när dom vinner, så satsa nu mina läsare!


Sorry Babes!

Sorry för usel uppdatering idag, men så har det varit idag. Hållt på med massa designer plus starten till min design. Idag har vi träffat mina kusiner & varit ute och sprungit, duktiga tjejer faktiskt. Stolt över mig?

Idag är det bättre med mig.. Men har haft det jobbigt bara ett tag, som alla har. Tonåren... Så det blir ju så. Men aja. Jag ska snart käka & börja fixa mig. För vi drar ut senare med Nella, Cissi & lalala... Och blev veckans blogg hos Leonie, så sött!


Jag är stark, därför säger jag ifrån ;)



Tack för att ni ställer upp - Fanny Hedin, Emma Lauritzson Thoren, Elin Ejderskog, Meja Brandelius, mamma ♥




BLOGGTIPS

Sofia Karlberg. Grym bloggare, ni vet säkert redan vem hon är. För hon börjar ju bli känd, men ändå! Hon är super bra, bra uppdatering, mycket photoshop, intressanta inlägg & massor med mer! Besök bloggen!



TRYCK PÅ BIIIILDEN

vad fin du är , bästis



Stolt fotograf

Pizzerian

Nu blir det pizzerian, tjockisarna taggar iväg dit! Hahah, vi var på bryggan nyss. Träffade massa vänner, skit härligt! Hjälpte dom att jobba också. Var as trevligt. Men nu ska jag blogga lite, sen blir det som sagt pizzerian. Och ikväll blir det mycket bloggning, har massa gott inom mig haha driver.. Men aja, ska göra desinger också, eftersom jag fått min bästavän att blogga, så ska vi göra den finaste designen i världen! :)


FÖLJ MIG VIA BLOGLOVIN'

Följ mig via bloglovin! Hihi, skulle vara roligt
Tryyyck hära




Saknar dig Frippi ♥

Ut i regnet

Vi har suttit inne hela dagen, så vi går ut ett tag. Och Edvin är här nu, så vi tar & träffar honom ett tag. Sen går vi väl in eller något sånt. Vi är i allafall båda rätt slöa. Hihi, så nu drar vi ut.
Bloggar när vi kommer in..



Gjorde design till Elin, vad tycks? :) Tryck på bilden!

Den tiden jag var fjortis.. JUST READ IT

Jag får ofta massor med kommenterar av folk, hur kan du vara så älskad & populär. Men så var det inte kan man säga.. Under min fjortis tid får ett & ett halvt år sen, så blev jag typ mobbad. Fick blickar varenda dag i skolan. Dom ända som ens stod ut att kolla på mig var killarna, Jennifer & Ida. Men oftast hängade jag med killarna. Eller så gick jag ensam. Mamma frågade alltid om allt var bra & självklart sa jag ja. Jag hatade min klass. Och grät varje dag efter skolan. På helgerna träffade jag Fanny & folk i nacka , huddinge & folk i hld. Det var liksom dom som accepterade mig. Jag fick kämpa mig igenom varenda skoldag. Den kanske inte låter så farligt, men gå runt med det varenda dag var fan jobbigt. Alla gick förbi mig i korridorena, gav blickar & sa jäääävla fjortis, äckel & massa mer. Men jag lärde mig att leva med det. Och tillslut bara sket jag i det. Var inte fjortis längre. Fick inga bitch blickar, inga kommentarer, ingenting. Då blev jag accepterad av dom i min klass, ingen kunde ta mig som den jag var som innan. & det sårar mig idag. Tänk att man inte kunde bli accepterad för att man sminkade sig lite mer en alla andra & hade ett annat beteende. Tycker det är så sjukt dålig stil. Så var det med alla i min klass. Sen direkt när jag slutade som det var jag tydligen helt plötsligt "den skönaste tjejen i klassen.." Varför tog ingen mig som den personen jag var? Men nu är jag tydligen som alla säger den "populära" och "älskad" av alla, det är inte sant. Visst jag kanske har många vänner. Men populär.. Det vill jag inte ens vara. Men jag blir fortfarande nämn som "Nora, den där fjortisen" Det är så alla 96/95or kommer ihåg mig iaf, ifrån pea & så.. Direkt när jag inte var fjortis det var då alla accepterade mig som den jag var, blir ledsen av att tänka på det

2009 / 2010


Jag var hur svag som helst den här tiden. Jag lyssnade på depp musik hela tiden! Jag orkade inte ens se på mig själv,  jag sa såhär till mig själv typ varje dag " Hur fan ser jag ut, varför hatar alla mig " Jag var ju helt oskyldig. Jag var inte en sån där kaxig fjortis som alla andra var. Jag var den jag alltid har vart. Men ändå var jag hatad av hela min klass, paralell klass, HELA SKOLAN !



2011

Just nu , jag är så glad att jag faktiskt orkade igen skiten. Jag kämpade allt.. Men just den här tiden så går det bra för mig. Jag har inga problem. Visst, vissa i min skola, klass & allt, hatar mig. Men aja! Har lärt mig att leva med det, nu pallar jag inte bry mig mer. Jag är iaf mig själv. Som jag alltid vart & kommer alltid att vara.





Jag gör designer igen!

Japp ni hörde rätt faktiskt, jag börjar göra designer igen! MEN bara till dom som verkligen accepterar att det kan ta ganska lång tid. Ja & att jag gör bara till dom som är duktig på att kommentera min blogg , hihi.

Så om du vill ha design kommentera inlägget & sen skickar du bilder & hur du vill ha den till [email protected] & om det tillslut blir för mycket & jag känner att jag inte pallar, då skiter jag i detta!


BIIIIIIG NO

Regler, onödiga regler. Nu har min & Fannys föräldrar beslutat något riktigt onödigt. Dåligaste reglerna ever. Vi måste vara inne klockan ELVA, springa varje dag, inte äta onyttigt, inte använda datorer, lägga oss tidigt, gå upp tidigt? Förlåt, men vi har fan sommarlov? Va är det för jävla stil :o Vi måste få leva lite också. Det där med träning är det enda vi accepterar! Men resten..? Är bara skit. Klart man äter onyttigt på sommaren, klart man är uppe sent & klart man nördar datorn när det inte finns någonting annat att göra. Åhh, föräldrar asså. Tur att vi ska ta ett snack med dom om ett tag iaf ;)

D U M M A F Ö R Ä L D R A R


Inlägg 02- Meningen bakom ditt bloggnamn

Ja, inte något märkvärdigt egentligen.. Men jag satt i ungefär i en timma & försökta välja kommer jag ihåg, men sen blev det rätt enkelt noralife.blogg.se - men nu tycker jag dock att det är lite fjantigt, men man kommer ihåg det ganska enkelt iaf. Och det var det som vad meningen! Haha nej , men det bara blev så ;)


Shit? Godmorgon, hihi

Oj shit, godmorgon får man väl ta & säga. Vaknade för någon timme sen. Hahah trötta tjejer. Men aja. Nu har vi precis lagt i en tvätt. Haha, allt var smutsigt så det var väl tur det iaf. Men sen har vi inte gjort mycket mer idag.

Dagens planer är iaf att träna lite & så. Tråk dag idag, inte fint väder & båda är fortfarande trötta. Vi ska göra massa designer också? Men det är roligt iaf ibland.. Ska försöka göra ett videoinlägg också, eftersom det var flera år sen..




Två bilder från ssc, saknar som in i helvete...

Vad ska jag blogga mer om?



Jag tycker att min blogg börjar bli lite tråkig.
Så nu är det upp till er vad ni vill se i min blogg? Annars bloggar jag ju bara tråkiga inlägg, ni väljer liksom vad jag ska blogga om.

Den som kommer på bästa grejen, är värd värsta mega länken på min blogg, hihi (a) Vill du missa den chansen? Nej, skulle jag inte heller velat. Så kom igen nu! Det är ju ni som väljer hur bra uppdatering ska vara , eller hur ?


nehl is back! tryck på bilden.

Nu så, nu har vi ny design! Nu blir det bra uppdatering igen, looovar er sötisar


Är med & tävlar som veckans blogg..

Hos Leonie, grym blogg kan man säga, tycker att ni också ska anmäla er!



TRYYYCK PÅ BILDEN

Oroa dig inte för människor som pratar bakom ryggen, det betyder bara att du är ett steg före dom..


KOMMENTERA MERA.

ANNARS LÄGGE JAG NER BLOGGEN, blir så irriterad.

Like my style.

Tjenare bloggen min, idag blir det åka över till kungshamn med den bästa. Kärlek till vädret säger jag bara! Men vi ska börja fixa oss & så. Sen drar vi över till kungshamn och kollar lite i affärer där idag.

Sen kommer det tusentalls gäster hit idag. Och imorgon. Fullt hus, som vanligt.. Men aja, det blir väl trevligt. Men vi tar med kameran idag, så komme komma massor med bilder sen, hoppas jag! Sen ikväll blir det nog ute kväll, hihi ;)



Gäller att bjuda på sig ibland också! ;)

Länkbyte



Länkbyte med denna söta tjej, Emma! Hon bloggar om lite allt möjligt, så tryck på bilden under






Angående nehl bloggen..

Angående nehl bloggen, för tillfället har vi slutat! Men vi kommer lugnt fortsätta. Jag ska börja på ny design & sen så kommer det bli toppen bloggning efter det, lovar er alla! Och det kommer skrivas på min blogg när vi börjar igen!

Jag ska försöka besvara alla nya frågor också men det är så många! Så behöver lite hjälp ifrån Emma som dock är och seglar med hennes familj.. Men jag lova att vi ska börja med den bloggen igen! Och jag ska göra mitt bästa!




Angående nehl bloggen..

Angående nehl bloggen, för tillfället har vi slutat! Men vi kommer lugnt fortsätta. Jag ska börja på ny design & sen så kommer det bli toppen bloggning efter det, lovar er alla! Och det kommer skrivas på min blogg när vi börjar igen!

Jag ska försöka besvara alla nya frågor också men det är så många! Så behöver lite hjälp ifrån Emma som dock är och seglar med hennes familj.. Men jag lova att vi ska börja med den bloggen igen! Och jag ska göra mitt bästa!




Eric (K) är så fin

Tacos idag, min favorit mat, vi valde! Shit vad gott, älska tacos! Aja, idag vaknade vi typ vid två eller något liknanade :) Ändå skit skönt att sova ut, men vi var fortfarande skit trötta, så somnade bredvid varandra i ungefär en timme. Hahah trötta tjejor här.

Träffade också Clara här idag, as söt tjej! Nu taggar vi inför onsdag ( Eftersom Eric spelar nära smögen åker vi & kollar såklart ) Genom att lyssna på hans skiva & vi äter massa godis, fett najs kväll! Blir säkert ute kväll eller något!


Try my best



Tjenare bloggen, vart ute & kollat i affärer & så.
Hittade tyvärr ingenting, men kollade på lite saker som var snygga. Men det är extremt dyrt tyvärr. Jag har också fått löss, kul ? Aja, sånt som händer.

Men jag och Fanny har det iaf super kul som vanligt, men det är ändå piss väder & det stör jag mig på asså! Vi har precis käkat & ska snart duscha och tvätta håret iaf & lite udda fakta : Jag drömde världens hemskaste dröm inatt, tycker jag själv iaf!



@ Smögen

Nu är jag på smögen, kom alldeles nyss in! Vi var ute & hade as kul, men nu så sitter båda & geekar med en varsin dator! Chattar med massa folk & vi drar kanske till liseberg idag / imorgon.. Just nu snackar vi om livet & sådär. Haha skit roligt ;) Haha, när vi var ute gjorde vi en dans till Mange Låten, så jäävla roligt! Älskar att Fanny är sååå himlas galen, dom två pusselbitarna :')


Två mil , sen..? FRAMME

Så jävla skönt.. Ser kossorna Lovisa & mitt favorit hus som man alltid åker förbi när man åker dit ;) Fatta vilken känsla! Men känslan av att åka över kungshamn bron till Smögen är helt oslagsbar.. Nu ska jag & Fanny säkert snacka om allting hela kvällen, busa & sånt! Gud vad härligt, jag kommer inte att ha världens bästa uppdatering här, men ska göra så bra jag kan! Men blir kanske inte det bästa! Nu kommer jag stanna här i ungefär fyra veckor, underbart härligt! Ha det bra & vi ses imorgon, förhoppningsvis!



Pussar på er älsklingar! MINST SJU KOMMENTARER TILLS JAG SKRIVER ETT NYTT INLÄGG (A)

älskat låten i över ett år

Den är så fin! Jag började lyssna på den för as läänge sen & är fortfarande helt såld..


KOMMENTAR KRIG MED ELIN / Sitter i bilen..

Tjenare bloggen, sitter i bilen just nu! Trevligt nog.. Haha nej, aja. Har typ en och en halv timme kvar. Ska nog klara det ;) Internet kopplar ner lite då&då, men just nu så går det bra! Har kommentar krig med Elin om ni undrar ;) Haha skit roligt :D Har precis ätit & sitter & lyssnar på lite musik faktiskt ;) Men just nu vill jag bara komma fram.

JUST NU


Gammal låt men så underbar



Nu älsklingar,
så åker jag äntligen till smögen! Väskan är packad & hur taggad är jag egentligen ? :') Lyssnar på sjukt gammal musik & det kommer jag att fortsätta med! Sätter mig i bilen om någon timme eller något. Sen så drar vi oss ner i sju timmar i bil mot mitt favorit ställe. Jag kommer ha internet i bilen, så idag blir det mycket uppdatering , i think! Älska att pappa kan fixa sååå mycket (a) Han är beeest! :) Kommer fram rätt sent idag.. Men aja, kommer i alla fall vara underhållad hela resan, eftersom jag sitter med min dator + musik & sist men inte minst, pappa, kristina & molly ;)



Lyssna noga nu killar ;)

45 saker tjejer vill men inte vågar berätta för killar ..




1. Håll om henne runt midjan
2. Försök verkligen att prata med henne
3. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv
4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt
5. Kyss henne långsamt
Kommer du ihåg det?
6. Krama henne mjukt
7. Håll om henne nära ditt bröst
8. Skratta med henne
9. Bjud ut henne någonstans
10. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans



Fortsätt läsa..




11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..
13. Låt henne sitta i ditt knä
14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest
15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad
Tänker du på någon speciell?
16. Lek med dina fingrar i hennes hår
17. Kyss henne då hon minst anar det
18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
19. Berätta för henne hur vacker hon är
20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr
En sista sak du behöver göra för att visa henne att du verkligen menar det!
21. Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman dessutom
22. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det
23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad
24. Få henne att känna sig älskad
25. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro
Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du verkligen kittlar dem!
26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
27. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?
28. Ta henne till en plats hon verkligen gillar
29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne
30. Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet





Läser du fortfarande? Det hoppas jag, för detta är viktigt





31. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig
32. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne
33. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)
34. Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne
35. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne
Kom ihåg alla dessa saker när du är med din nästa tjej!
36. När andra människor dissar henne, stå upp för henne
37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne
38. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag. Berätta för henne hur mycket hon betyder
39. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
40. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne
Se till att hon VET att hon är älskad!
41. Ring eller smsa och berätta hon mycket hon betyder. Det kan vara när som helst på dygnet!
42. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig
43. Ta med henne på långa promenader på kvällarna
44. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord
45. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig!


En saknad..


fAN VILKEN GRYM BÄSTAVÄN MAN HAR !



Visst är han gullig ?! Hahah gulle när han inte kan stänga stolen & han är så jävla grym! & det var jag och fanny som tvingade honom att köpa linnet, peace linnet asså! grymast! ;) Kärlek bror & ses snart!

Inlägg 01- Ett nytaget foto på dig själv och 15 intressanta fakta om dig själv



♥ Jag bokstavligen älskar allt med hösten! Musiken, kläderna, bloggdesignerna & känslan!
♥ Jag hatar folk som härmas! Hahah, taskigt egentligen, men så är det!
♥ Jag har älskat en låt ( Dirty Dancing ) I över ett år nu & jag tröttnar aldrig på den!
♥ Jag har inte träffat Eric Saade på flera månader nu, vilket är plågande.
♥ Jag älskar knappar på kläder!
♥ Jag sitter oftast uppe SENT på kvällarna för att jag skriver låtar..
♥ Jag hatar, raggmunk, potatisbullar & gröt. Dör av lukten!
♥ Jag är halvnorsk & kan nästan flytande norska.
♥ Smögen är som mitt tredje hus&jag älskar stället. Helt underbart!
♥ Jag har redan tappat bort min kamera laddar sladd.. :$
♥ Jag är helt grym på att smygfota!
♥ Jag är allergisk mot myggbätt..
♥ Egentligen bryr jag mig inte ett skit vad folk snackar om mig, men jag tar ändå alltid upp det med personen som snackat om mig & brukar fråga andra vad den personen sa. Hahah!
♥ Jag har tröttnat lite på grönan, men självklart att jag ska dit mer i sommar!
♥ Min brosa är död

Min dag idag


Drar mot Sollentuna centrum strax, möter upp Lovisa, Emma & Klonken ( Filip ) Blir väl rätt chill. Vi taggar vidare till Lovisa! Kanske går runt lite i Sollentuna först, ingen aning faktiskt. Så, min dag kommer se ut såhär ungefär, sen är det hem & packa. Eftersom att det blir smögen imorgon! Men just nu håller jag på att fixa mig snart klar. Men hoppas ni får en bra dag, puss



Smögen 09, FINA SKOR !

Förlåt Nora..

'

Lyssna på låten!! Förlåt älskling. jag menade aldrig det , jag älskar dej!!

Bästavän, jag älskar dig ♥




Åsikter om dessa låtar



Jag tycker låten är bra, jag hatade den i början. Men på något sett så är den spännande! Jag kan lyssna på den i flera timmar & leva mig in i det hon sjunger. Jag tycker hon suger på att sjunga men det är det som gör hennes röst speciell. Men läskig & bra låt.. ↓





Fan vad jag älskar denna låt! Alla hatar den , men fyfan vad härlig den är! Helt underbar, bokstavligen. Hon kanske inte är den bästa sångerskan, men låten ? Helt grym! Blir as taggad av någonting av den här ↓




Bästa låten Fronda nånsin gjort. Perfekt låt till tonårstjejer! Jag känner massa som i sånna här situationer & vissa som mobbar andra känner jag också, perfekt låt för alla att förstå hur jävla seriöst detta är. Ta hand om er & bry er inte om andra. Och ni andra - lägg ner, ni visar bara att ni är otroligt osäkra. Då får bara massa rykten & tappar massor med vänner efter ett tag, tro mig! Låten är helt grym. Nora ♥ Fronda. ↓


Seeptid - ett sätt att få fler besökare, enkelt!



Seepid är det enklaste sättet att få fler besökare till din blogg. Gå in på http://www.seepid.com för att komma igång.


vad gör VI, NU kör vi

Lär känna mig bättre på 30 dagar.

Inlägg 01- Ett nytaget foto på dig själv och 15 intressanta fakta om dig själv
Inlägg 02- Meningen bakom ditt bloggnamn
Inlägg 03- Ett foto på dig och dina vänner
Inlägg 04- En dålig vana du har
Inlägg 05- Ett foto på en plats du varit på
Inlägg 06- Din favoritidol och varför
Inlägg 07- En bild på något eller någon som har stor inverkan på dig
Inlägg 08- Månadens mål med förklaring
Inlägg 09- Något som gjort dig stolt de senaste dagarna
Inlägg 10- Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt och arg
Inlägg 11- Ett annat foto på dig och dina vänner
Inlägg 12- Varför började du blogga?
Inlägg 13- En bild på ditt hem
Inlägg 14- Ett foto på dig och din familj
Inlägg 15- Sätt din ipod/mp3/etc på shuffle och lista de 10 första låtarna. 
Inlägg 16- Ett foto på dig själv
Inlägg 17- Vem skulle du vilja byta liv med för en dag och varför?
Inlägg 18- Planer/drömmar/mål du har 
Inlägg 19- Smeknamn du har och varför 
Inlägg 20- Vem vill du dela ditt liv med eller ser en framtid med?
Inlägg 21- Ett foto på något som gör dig lycklig
Inlägg 22- Vad gör dig unik och annorlunda än alla andra?
Inlägg 23- Vad har du sug efter? 
Inlägg 24- Ett brev till dina föräldrar 
Inlägg 25- Vad finns i din väska?
Inlägg 26- Din favorittid på året? 
Inlägg 27- Varför gör du den här 30-dagarsutmaningen? 
Inlägg 28- Ett foto på dig från förra året och ett från nu. Hur har du förändrats? 
Inlägg 29- Vad har du lärt dig denna månad? 
Inlägg 30- Din favoritlåt?

IDOLBILD



'
Världens bästa bloggare, menar det verkligen! Rött hjärta
MADE BY : IRMA BERGDAHL
(HTTP://IRMELIINS.BLOGG.SE)


Tack Irma! Den var otroligt fin! Du är värd en FEEET länk - http://irmeliins.blogg.se BESÖK OR TAGGA FRÅN MY BLOGG ASSÅ !
Om du också vill skicka idol bild, skicka till : [email protected]
BLIR SJUKT GLAD

Saker att längta till..


Smögen - men åker om två dagar så det är chill, datorn följer med ;)
25 Augusti - Eric's konsert på grönan!
24 September - Återträff på kolmård från sportscamp!


Älskar dig



En tjej jag lärde känna på ssc, hela hon är underbar. Hon ställer alltid upp! Oavsett vad det är..
Jag hon & Fanny vart jävligt mycket med varandra på ssc! Hälsade på alla & allting. Men sen var vi inte lika mycket med henne i slutet, men hon var jobbigast att lämna av alla där. Men hon bor i Stockholm så ska träffa henne snart tror jag, men kärlek till dig meja



Det kommer alltid vara vi tre!

Juli Rean



Blir shopping med mamma & sen bio. Ska bli trevligt, eftersom att jag inte gjort något med min mor på ett väldigt långt tag.. Asså ensam då ;) Så vi ska kolla lite på rean i stan & så. Och Alexandra du är luuugnt bäst på att kommentera! Men nu sk jag dejta min dusch & göra en ordentligen hårinpacking ska bli sååå jälva skönt! Sen fixa mig sen taggar jag till stan. Ska shoppa mycket ;$ För seriöst, jag behöver det verkligen! Sen ska jag väl packa lite, eftersom jag taggar till smögen på onsdag & yepp jag har med mig min dator i bilen & jag har den på smögen;) Så det kommer bli grymt bra uppdatering, ora er inte, hihihi :D
Och om ni känner igen mig i stan , säg gärna hej :$



Otroligt fin bild på mig tycker jag asså

Weehhoo, mina läsare är tillbaka!

Nu är alla dom som försvan dom senaste veckorna tillbaka, känns as skönt för alla bara försvann, men nu är alla på plats igen så nu ska jag blogga för fullt! Har precis ätit mat, as gott ( hörde ni den tjockisen eller ) Haha men ska ner & käka glass med my la famila & sen geeka cod ett tag ;) Nu snackar jag med Fanny & Simon på skype, anteckna snälla.. Ska börja blogga på nehl bloggen igen.. Gör design!



från turkey...

F5



Ny design nu igen då! Gjorde många innan men blev inte så nöjd & den här gick ganska snabbt att göra,
men.. what do you think ? ;'D Själv är jag ganska nöjd med den, den känns hemma trevlig på något sett.. Om ni fortfarande ser den gamla designen tryck på "F5" den knappen som finns längst upp, för er som är blonda (a)
Skriv gärna era åsikter om designen :)


- Bästa veckan i mitt liv


Känslan av att åka dit var helt obeskrivlig. Vi åkte bil i ungefär två timmar tills vi äntligen äntligen var framme! Min första kommentar när vi kom ut i från bilen var "Nora Hedin har satt sin fot på sportscamp, nu ska vi göra norrköping oroligt" vissa skrattade lite. Jag & Fanny gick med alla våra väskor och fortsatte mot inchekningen. Vi chekade in & fråga vad vi skulle och så, men självklart gick vi fel iaf.. Men tillslut hittade vi, då vi hittade två sängen bredvid varandra och dom två tog vi. Vi fixade oss lite & hälsade på dom flesta som hade kommit. Sociala brudarna! Sen gick vi runt & kollade. Träffade massa kompisar & så redan första dagen. Och första dagen så hade vi träning på kvällen, zumba! Faktiskt roligt, fast rätt svårt om man vill att det ska se snyggt ut ;) Sen blev det duschen & sen fixade vi oss & så. Den kvällen var den bästa kvällen i mitt liv, alla var helt galna & fatta 90 stycken tjejer som röjer i ett rum! :) Fasen vad najs det var. Men sen blev det sent & vissa ville självklart sova också, aja så är det väl alltid! Så tillslut somnade alla & alla var ganska så tajta varandra! Blev väckta av ledarna dagen efter ungefär vid kvart över sju & det man gjorde då var att fixa sig, så där stod 90 tjejer & delade smink, plattång, hårspray, perfymer, kläder & vi hade bara sex speglar, hehe ;) Vi blev redan andra dagen som värsta familjen! Sen fick man tagga mot frukosten, förlåt men otroligt äcklig mat var det! Sen hade vi alla fall träning , super kul! Dans är som en del av oss nu! Vi hade runt 4 träningar varje dag! :) Sen duschade man & fixade sig & gick ut och lärde känna alla som var där! Och såhär var der varje dag, låter tråkigt. Fast nej, det är absolut den bästa veckan i mitt liv! Det är helt overklig känsla.. Inget tjafs! Alla älskade bara att vara där & just min grupp - grupp tre! Dom var helt freaking underbar! Alla skämde ut sig, vi ställde oss på en scen med världens högsta musik, tog upp massa killar där & bara stod och dansade till den extremt höga musiken på scenen , scenen var liten men alla trängde sig in på hela scenen! Alla hoppade, skrek, sjöng med & gjorde allt för att synas! Helt underbart var det, vi fick all uppmärksamhet & tusentalls bitch blickar av fotbollstjejerna! ;) Men hur mycket brydde vi oss om det ? I N G E N T I N G. Alla bara levade livet! På kvällarna hoppade mest alla runt lite överrallt så det var rätt utspritt! Så jag & Fanny hängde med vissa som dansade och vissa från fotbollen, hockyn, innebandy, tennis, multi & alla andra sporter, fast mest killar! ;$ Skämde ut oss och fick all uppmärksamhet på oss! Jag hade känslan att tänka, shit vi ska åka hem om fem dagar & dagarna blev bara mindre och mindre.. Och vi tränade mer och mer för varje dag som gick. Och maten var råäåå äcklig så man åt knappt något, drack lite & var trött. Så man blev lite yr vissa sekunder, jag var rätt illamående vissa dagar, men det gick över! Sen var festen som tyvärr inte var den roligaste som fanns, men det funkade! Vi satt mest utanför med massa andra, det var sjukt lökigt där inne. Men vi hade kul ändå! Haha vi var mest i Eddie's rum & hade kul ( misstolka inte.. ) och på kvällen skulle kallsong racet vara ;) Vi drog ut ungefär tjugo i tolv & kommer ner till bananhuset & ser att hur många ledare som helst springer efter oss och vi fick panik så alla tjejer sprang ut och skrek allt vi hade då alla killar springer ut i kalsonger & bara skriker dom med & dans tjejerna ( vi asså ) startade kalsong racet, fattar ni? VI STARTADE KALSONG RACET V. 2 2011 , skills!
Men sen var det bara att gå in & lägga sig igen. Sen kom vi till sista dagen.. Fan vad hemskt, ville inte åka hem då! Alla packade, vissa grät & så.. Alla kramades. Men det var inte slut än. Det var ju avslutningen också! Vi dansade & var massa andra saker, vissa sjöng & aa ni fattar. Sen när det var slut var det bara att säga hejdå till dom man såg & sen hämtade grejerna uppe i dansalarna, shit.. då grät alla & jag med. Var så jobbigt, jag kommer kanske aldrig mer träffa vissa av dom här tjejerna liksom! Det var hemskt, men alla minnena lever kvar & det som hände på sports camp, STANNAR på sports camp

Om du orkade läsa, är du underbar!







Inte alla bilder, men iaf några.. :) Saknar er alla, ni betyder allt för mig & kommer aldrig att glömma er. Vi ses nästa år

Den lilla tiden med dig..

Att träffa dig så kort tid, det var svårt för mig. När du gick bredvid mig & snackade om verkligen allt med mig, igår.. När jag tänker efter var det helt underbart. Visste inte ens att jag betydde så mycket för dig. Jag fattade inte varför vi ens "bråkade" vissa dagar, så onödigt. Jag hatar att tänka att du kanske aldrig mer kommer att träffa mig. Jag blev typ överlycklig när du skriver & allt! Jag tror seriöst jag är kär, jag blev kär på en liten vecka. Du kändes äkta , fast ändå rätt omogen. Men det brydde jag mig inte om. Kärlek har aldrig känt så rätt som det gjorde när jag var ensam med dig, den korta studen.. Jag har insett det nu , du betydde mer än vad jag trodde,kärlek har aldrig känt så här jävla rätt.. ♥

TILLBAKA !

Efter en underbar vecka! Ska berätta om allting.. I NÄSTA INLÄGG... STAY TURNED :')

Förlåt bloggen...

Jag är på läger & kan inte uppdatera. När jag börjar blogga så skrivs det på facebook. Och jag håller på med en ny design! Så den kommer väl om ett tag. :) Men jag kommer inte uppdatera, för jag vill inte det :) Men håll utskik så får ni se ;)

HAHAHAHA ASSÅ JAG ÄR PÅ LÄGET

LOOOVE

Information



Hej hej BLOGGEN, jag kommer fortsätta ... haha klarar mig itne.. håller på med en ny design & jag tar bloggpause tills den är klart, love

SLUTAR BLOGGA, tror jag...

orkar inte mer, ingen kommenterar & det bara sjunker med läsare har bara hundra per dag & då tappar jag blogglusten SÅHÄÄÄÄÄÄR MYCKET.

KOMMENTERA FÖR EN GÅNGS SKULL OM JAG SKA FÖRSÄTTA..
 
OCH GRATTIS JENNIFER !!!!

RSS 2.0