Jag älskar dig finis!



tryck på bilden

Heart's in the air - Eric Saade



FAN VAD JAG ÄLSKAR DEN ! Sommarplåga för fan!

Senaste nytt från Eric Saade fb sidan!

SAADE SLÄPPER TVÅ ALBUM I ÅR "SAADE VOL.1"(29 JUNI) OCH "SAADE VOL.2"!(NOVEMBER)
NÄSTA SINGEL FRÅN "SAADE VOL.1" SLÄPPS PÅ SPOTIFY OCH ITUNES IMORGON!
"HEARTS IN THE AIR. Ft. J-SON - EN HYLLAD RAPPARE INOM HIP HOP VÄRLDEN! HEARTS IN THE AIR ÄR LÅTEN SOM KOMMER GÄLLA PÅ DANSGOLVEN I SOMMAR!
I'M EXITED ! IMOOOORGON GÄLLEER DET.


Dom säger att jag skiter i allt, men det skiter jag i




Jag älskar dig

Min bästavän, det finns ingen som du. Tur att jag har dig, du är underbar!




LÄNKBYTE




Gör överdrivet snygga designer, bloggar bra! skit söt tjej KLICKA PÅ BILDEN NU NU NU


RENOVERAR BLOGGEN / silver schampoo

Håller på med ny design & skit, stay turned ? kände bara för det faktiskt, allt ska bli nytt och fräscht!
mamma har köpt silver shampoo till mig, det ska jag tvätta håret i så att det blir lite ljusare & jag fick en mascara också :') Messar lite med några ungar & senare ikväll ska jag och mamma springa! 22 dagar kvar till turkiet..♥




Silver Schampoot & mascaran

Old Stuff.







Saknar otroligt.

Ge det till mig


Dagens planer

♥ Städa rummet
♥ Ut i solen
♥ Springa med mamma
♥ Plugga spanska



Låtarna på Eric's nya skiva

1. Timeless
2. Hearts In The Air feat. J-son
3. Me And My Radio
4. Made Of Pop
5. Popular(Album Remix)
6. Someone New
7. Killed By A Cop
8. Big Love
9. Stupid With You
10. Echo
11.Bonustrack Still Loving It
12. Bonustrack Popular(Original Version)


Godmorgon

Godmorgon söta ni. Dags att dra sig till skolan nu då, händer ingenting speciellt efter skolan , åker hem & typ solar tror jag. Jag vill verkligen ha sommar nu.. Imorgon är det första Juni iaf.



KUL PÅ TUBEN

Visste ni att..?


♥ Min favorit låt har vart "Dirty Dancing" i över ett år nu.
♥ Jag har alltid hatat gröt
♥ Jag kämpar ofta med att få en profilbild & då blir jag inte nöjd. Men helt random när någon fotar mig så blir den helt plötsligt finare.
♥ Varje gång jag springer tar jag med mig mamma.
♥ Jag är halvnorsk.
♥ Jag får damp direkt någon springer efter mig i trappar, slutar med att jag skriker.
♥ Jag är beroende av moln, kan ligga & kolla på molnen i flera timmar
♥ Jag blir helt speedad direkt jag tänker på Fanny,Emma & Elin.
♥ Jag gråter ofta i smyg, till olika låtar..
♥ Jag klarar inte av min klass mer, håller på att gråta varje dag jag kommer hem, fjantigt men aa



Jag som liten






LÄNKBYTE





Med denna söta tjej! Klicka på någon av bilderna och börja läsa :)


JUST READ IT -.-

Jag orkar inte med vissa folk just nu om jag syftar på några i min klass, inget illa menat sötnosar. Alla ni är unedrbara. Men det är så jävla mycket snack om utseende & hur smal man är med mera. Bara killar HELA tiden. I och för sig är vi 19 stycken tjejer & fem stycken killar i min klass, så det är ju stor skillnad.. Men men. Men allt handlar om hur snygg man är och kläder och lalala orkar inte mer. Känns inte som att jag passar in hos någon, känner mig bara i vägen och kan helt enkelt inte vara mig själv. Ingen i min klass tar mig som den personen jag är, VERKLIGEN INGEN ! Jag orkar inte gå runt och spela någon annan. Bara utanför skolan kan jag vara den jag verkligen är. Vissa tjejer "kräver" tydligen att jag ska gå runt med vissa kläder & smink för att "alla" andra ska ha det och att det är "bestämt". Jag har min egen stil och vill ha det jag vill ha, okeeeej !? Så känner mig inte riktigt välkommen till min klass eller vad man ska säga. Men inget illa menat till några i klassen, men det börjar seriöst gå i överdrift.
min egna åsikt.





Tänk om jag kunde vara lika fin som dig.. Världens vackraste kusin, jag saknar dig ♥

VILL HA FLER BESÖKARE

Vi vill ha fler besökare på våran blogg, så klicka här på bilden och LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄS !




3 RIKTIGA SKOLDAGAR KVAR


Nu är det bara tre riktiga skoldagar kvar! Iiiiip. Kommer ha så kul i sommar och på själva avslutningen också! Nu är det bara tre dagar denna vecka och det är det ända vi har kvar. Sen stockholms veckan från tisdag till torsdag då ska vi typ till stan varje dag & sen ska vi se en film som heter " Jag saknar dig, jag saknar dig " som inte har kommit ut ännu, den kommer ut i höst och den ska vi se före premiären på fredag nästa vecka! Sen mentorsdagen då min klass & jag ska in till djurgården med gitarr och fika och sen drar alla till grönalund, hur nice !? Sen skolavslutningen på tisdagen efter det blir det tjejkväll, wiieee!


NU BLIR UPPDATERINGEN SOM VANLIGT IGEN

Förlåt, har iaf haft grymt roligt med Elin och på grönan igår, med massor underbara! Idag så vaknade vi rätt så tidigt, för att vara oss :$ Sen fixade vi oss och så & sen åkte vi till Heron city och hängde där ett tag och det var rätt så chill. Sen åkte vi hemmåt och båda somnade typ på tåget. Sen träffade vi en kompis nära kompis på bussen också, Johan.
Super trött nu också! Kom nyss hem & nu är släkten här.. Jaja grattis mamma på mors dag.


Du är guldvärd min bästa vän!



/fanny

Gråt inte över en kille, tänk på mascaran


Godmorgon fina ungar

Godmorgon, det är lördag! Älskar lördagar, hur är det med er? Jag har fixat mig och så och ska snart till grönalund, om ni ser mig gå gärna fram och hälsa det är det roligaste som finns tycker jag iaf! Sen sover Elin hos mig ikväll, ska städa rummet & sen åka med pappa och köpa ett nytt busskort tror jag, för det behövs verkligen.. Mitt gick sönder i två delar , MAAAAX ! -.- Sen åker jag till grönan , ska göra lite tidinställda inlägg så att ni har något att läsa iaf!



JAG SKA TA NYA BILDER :$


Var försiktig med sånt du skriver & gör

Det kan verkligen kränka ner folk, låt folk ha dom vad dom vill & låt dom vara stolta över den personen dom är ist för att sänka ner personen. Snacka inte skit en "läxa" jag har lärt mig i livet, bara onödigt snack som ändå personen kommer att få reda på som skapar otroligt mycket problem

TÄNK PÅ VAD DU GÖR & SKRIVER


Gör tråkigt till roligt

Städa - Absolut skit tråkigt. Men tänk posetivt tänk " yeah, snart är det helg och jag ska tagga inför den " och sätt på massa bra musik och sjung med och dansa med hög volym på! Det gör allt super roligt

Ingenting att göra - Visst hatar man sånna här dagar? Sitt inte och dra bort hela dagen framför datorn iaf, prova göra något roligt. Testa massa stilar! Åk ner hyr en bra film och godis och mys för dig själv. Eller ut och rör på dig, tänk att du faktiskt kan göra så mycket annat en att bara sitta vid datorn en hel dag.

Läxor - Gör läxorna roliga genom att göra låtar så att du kan plugga glosor till olika melodier! Jag lovar det är skit roligt.

Om nu och en kompis inte har något att göra - Skämm ut er! Klä ut er till tanter och spela allmänt galna, kanske helt sjukt med ett minne för livet, eller sminka er. Gör filmer. Moblera om era rum tillsammans ;) Byt kläder. Ha en dag och måla naglarna med mera.


STANDARD INLÄGG

Skolan nu, sen till pappa. Ska uppdatera massor ikväll, om tips med mera! Stay turned, kanske lite ändringar i designen också, och det regnar jätte mycket. Uppdaterar hos pappan min. Nu har jag bråttom! Lot's of love




betraktade din torr när de fångades av vinden


GRÖNA LUND IDAG

Det förklarar den dålig uppdateringen! Var iaf där med Elin. Träddade Axel också och var sociala med alla som jobbade där, det är så roligt att lära känna folk som jobbar där! Vissa är ju i och för sig mer sociala än andra .. ;)
Träffade några fler av mina folk jag känner där också, men riktigt chill dag!



Viktor , riktigt cool ! :)

Normalt inlägg

Nu ska jag sova, kul med så många nya läsare! Börjat med lite andra inlägg än " Idag har jag.. " Men nu skriver jag lite om dagen!

Först skolan som vanligt, bara lite kvar nu och det glädjer mig verkligen! Sen stannade jag och Elin kvar i skolan och tryckte lite på pianot och sjöng och så, gick bra tycker jag :) Sen hem till mig & gjorde saker som bara Elin och Nora kan göra. Sen åkte hon hem och kom tillbaka igen , haha knas unge! Nu har jag iaf pluggat till mitt NO förhör jag ska ha imorgon, kommer gå bra tror jag. Och imorgon blir det grönalund efter skolan med Elin!
Det kommer bli roligt, men hur har eran dag varit?



Du är värd guld, min bästavän!


LÄNKBYTE MED...



LOVISA PUSKAS, grymt underbar tjej! Umgås dock inte så mycket med henne, men ses på grönan.
Annars är hon alltid otroligt saknad! Men vi får hitta på något snart min sötnos! :)
jag älskar dig - med tjock text!
(tryck på "länkbyte bilden" )


Bättre självkänsla, ÄR INTE BÄST MED VILL BARA HJÄLPA!

Mina vänner har inte bra självkänsla, men så är det i denna ålder. Därför tänkte jag ge lite tips!

Ämnet om detta
"Jag är ful, tjock, äcklig - jag hatar mig själv".

Tips: Var stolt över den du är, du är iaf en av dom som får leva, du kanske inte är älskad av alla, men du har ändå vänner som tar dig som den du verkligen är. Om du tycker att du är tjock tänk att jag kan faktiskt göra något om det om jag bara vill och då ska du inte skita i det,  gör något åt det då istället för att gå runt och dela med dig om det till alla andra, det ända man får som svar ändå är ' nej det är du inte ' Sen går man runt där dag för dag och bryr sig inte om träning alls och tillslut märker du att du mår dåligt över det & gråter och fortsätter med samma "morot" Gör något åt det om du tycker att du är tjock, men! Det brukar alltid vara att när man säger att man är tjock så visar det sig att den personen som säger det är mycket smalare än en annan person som tar illa upp för det och blir hur ledsen som helst & satsar allt för att bli smal igen.. hänt mig många gånger och det händer varje dag, var försiktig om det du säger till folk, tänk att andra kan ta illa upp. Men men, tänk iaf; detta är jag, jag kan inte bli bättre än detta.. Jag är jag och det är jag stolt över.

Ämnet om detta
"Jag vill vara som henne..."

Tips: Man har ju alltid någon man vill se ut som, härmar kläder och försöker med allt man kan se lika dan ut som den personen. Men även fast du inte vet om det och inte tror det, så är det vissa som vill vara som just dig också! Och det är något man ska vara stolt över. Och även fast man kanske inte är den allra snyggaste hela tiden, så är man iaf den personen man föddes som! Man kan inte göra något. Om man inte vill plastik operara sig, som jag tycker är jävligt onödigt (Förlåt, bara min åsikt..) DU ÄR DEN DU ÄR , ÄVEN FAST DU VILL VARA SOM HENNE!

Ämnet om detta
"Varför vill ingen ha mig..?"

Tips: Oj, vad jag har hört detta mycket i mitt liv! Och har alltid samma långa förklaring..
Detta handlar självklart om killar. Det ända tjejer snackar om , iaf i min klass! Och det börjar verkligen bli rejält störande men men bort från det. "Varför vill ingen ha mig" det var frågan. Du som läser min blogg och tänker så här är runt 12 - 16 år eller yngre eller äldre. Du har hela livet på dig att hitta någon som passar dig! Jag vet, killar när man väl börjat flirta och sen blir sviken, jag vet det är tragiskt! Man gråter som en tjur i flera dagar. Har bara honom i tankarna hela tiden, men det finns ingenting att göra åt. Och du tänker varför vill ingen, verkligen ingen ha mig? Så ska man inte tänka, för killen du var på g med har faktiskt velat ha dig. Men du behöver fortfarande inte ha haft kille, men du har hela ditt liv att hitta någon som passar dig. Ditt liv har precis börjat. Och det är inte bara killar som betyder något, du har fina vänner som älskar dig och din familj med, man klarar sig utan sånna killar då faktiskt, vissa är idioter och vissa helt underbara! Men hoppas att du hittar den rätta för dig.

YOU ARE PERFECT, JUST THE WAY YOU ARE.

FÅ IN DIN SNYGGA SOMMAR KROPP MED ENKLA SMÅ SAKER

KOMMER MED BRA FEM BRA FÖRSLAG HUR DU KAN FÅ IN DIN "BEACH 2011"
Ger resultat om man inte ger upp!

Äta nyttigt och mindre potioner
Riktigt bra, kilorna bara försvinner hur snabbt som helst, om du äter mindre av saker, så ska du se att du fortfarande klarar dig ;) och skol lunchen är ju inte alltid den godaste, men satsa alltid på att äta någonting. Om man slutar äta helt när man vill gå ner i vikt eller bli smalare, så är sluta äta det sämsta man kan göra, då går man upp helt enkelt!
Ät alltid någonting så att kroppen har något att förbränna

Rör på dig
Ja, jag vet, det är skit tråkigt. Hemskt. Jaja, men ladda lurarna med skit bra musik & ta med dig en kompis i två kilomenters spåret varannan dag, eller kanske två gånger i veckan eller vad du kommer överrens med kompisen om! Annars så tar du med dig brosan eller mamma som kan peppa dig hela vägen! Visa att du är bättre än dom och kör gärnet.

Inget små äta
Om du går runt och små äter hela tiden så blir magen förvirrad och blir tillslut vann vid att du ska vara hungrig hela tiden och då blir man ju lite större om man inte gör något åt det! Men om du är bodybuilder så ska jag inte säga något ;)

Tagga ner på söt saker
Jag vet, fan vad gott det är.. Men, ojojoj vad onyttigt! Starta godislöfte, fråga mamma om du har det i en månad! Hur mycket för du? Kom överrens med din mamma om något super bra! Så att det känns bra för er båda, sen kan man njuta av det goda godiset,  på kanske landet? I solnedgången :)

Gör övningar
Gör rumpövningar, situps, armhävningar, rygglyft! Några varje kväll, det blir liksom en hjälp på vägen!
Fråga mamma eller pappa om dom vet några bra övningar eller så kollar du internet om du hittar något intressant och bra.

Du blir på bättre humör av träning & bra mat - det är något bra på vägen!



SKRIVIT ALLDELES SJÄLV, heheh :$

en fet länk till min & noras blogg asså!

Okej, jag vet att Nora har sjukt mycket läsare så därför länkar jag våran blogg här för att ni har slutat läsa den?!
Fy skäms!
Kom igen nu! Okej, vi har varit sämst på att uppdatera men nu har vi börjat igen & har även en kategori som heter Kärlek & Tankar där ni kan fråga oss som har allt med vänner, kärlek, killar, tankar osv att göra, som ni absolut får kommentera som anonyma på!
Läs, läs, läs, läs!
Puss på er sötnosar!
/Emma
Btw så är Nora världens underbaraste som jag älskar allra mest. Utan dej inget mej, du är luften jag andas.
Älskar dej mest!


LÄNKBYTE



MED.... N A T A L I E !
Skit söt tjej, bor någonstans i stockholm, bloggar bra! och bra uppdatering, klicka på detta
VÄÄÄÄRD LÄNKEN



Om du var här..





Eric Saade - Hearts in the air



Man hör inte så bra, men bra va?
Tagen från Nathalie!


Någon som är sugen på länkbyte?

100 besökare är ända kravet! :D



?

Kvällens Planer


Ska möta upp mitt fina lag & äta mat på en resturang. Hur mysigt kommer inte det att bli liksom?
Cyklar ner för det är inte så långt! Åker runt tio över sex! härligt värre!





IRRITATION

TRE SAKER JAG STÖR MIG PÅ OTROLIGT MYCKET

♥Människor som "playar" kompisar
Som säger att den älskar en & sen helt plöstligt snackar skit om andra bakom ryggen
och dagen efter är dom två bästavänner, man undrar hur "dom" snackar om en själv då, orkar inte med sånna.
Känns som att man bara är värd skit.

Folk som "leker"
Inte sånna som leker med gosedjur, det är bara gulligt! Men sånna som försöker att spela personen dom inte är, säger att man skickat naken bilder, fast man sen känner personen väl och den har själv sagt att dom aldrig skulle göra det, och lalala, stör mig , stör mig.

Att skolan aldrig tar slut..
Det har känts så jävla nära sommar lovet nu, aa ända sen det var jul. Och det blir ju aldrig sommarlov!? blir irriterad, vill verkligen inte gå i skolan , vill ha lov. NU NU NU NU !



Endast mina åsikter, ni kanske inte tycker samma! Men såhär tycker jag.
SÅ snälla! INGA KOMMENTERAR om skiten!

VECKANS BLOGG VINNARE BLEV...



klicka på bilden för att se vem som vann
DU HAR VUNNIT BLOGGSVAR, kontakta mig direkt när du ser detta så skickar jag en inbjudan via din mail, sen är det bara att börja använda bloggsvar :)

Tidinställt..

Hur förväntar vi oss att barnen skall lyssna på sina föräldrar när Tarzan lever halvnaken, Askungen kommer hem vid midnatt, Pinocchio ljuger hela tiden, Aladdin är Tjuvarnas konung, Batman kör i 320 km/h, Törnrosa är lat och Snövit bor med 7 killar? Vi borde inte bli förvånade när barnen missköter sig, dom lär sig ju det ifrån sagornas värld ifrån början.



Godmorgon

Godmorgon
Hatar godmorgon inlägg nu för tiden, vet inte varför.. Aja , jag är grymt trött det första jag ska göra efter skolan är att åka hem & kolla på teve, hoppas att jag somnar. Sen kommer luven hem till mig ett tag, trevligt! Jaja, nu så vill jag sova, ska göra det ett tag ;) hehe fett skönt. Sen så skjustar mamma mig till skolan. Men det blir fan potatis bullar idag :( Jag hatar det. Usch, den här dagen kommer inte att se bra ut för mig! JAJAJAJJAJA.
ha en bra dag ♥



Bild från utedagen

Kärlek till Solen

Innan jag drog idag så köpte jag lite grejer med mamma, sprang & solade. Lite bilder från balkongen. Så underbart med solen, riktigt härligt!




Eric Saade är kärlek




Min arm MIN ARRRRM , COPYRIGHT!


OMG OMG OMG



Fan vad jag älskar Eric!
Så grymt snygg där uppe på scenen och tar upp en av sinna nya låtar "heart's up in the air" tror den hette så, grymt fin! Exakt som Eric, fick dock ingen bra bild.. Men det var en grymt lyckad kväll, men det var tydligen någon som hade blivit mördad under tiden vi var där , halv scary. Stackarn!
var två meter ifrån ulrik också :)

MASSOR MED BILDER



backstage



tove styrke



Toves autograf



ULRIK MUNTHER, riktigt snygg!



snyggingarna själv




Loreen



Eric på scen ! Snyggingen !



JAAA som sagt...



nämen titta vem jag hittade i stan! värsta luffaren, gabbis!

NU BLIR DET ...



Kommer se min Eric ♥

NU BLIR DET ...



Kommer se min Eric ♥

Ett minne för livet med min undebara klass




Vi var med måns zelmerlöw och spelade in den här låten & var med på tv'n med honom! Jag kommer i värsta närbilden 2.58 , hahaha :) Saknar det otroligt



Jorden gick ju under osv...

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen, fortfarande trött.. mihihih!
Men ska käka frukost, sen byta om till spring kläder & springa men mami i spåret :)
Sen hoppas jag på att det blir Rix FM, om luvsen kan :) Hoppas det asså!
jaja, nu ska jag byta om , ha det bra !



snart åker jag!

Jag orkar inte bry mig om dig mer.



Det är ändå alltid jag som får ta all skit, även fast jag är oskyldig.

Jag bloggar om Elin


Jag kände Elin som yngre också faktiskt ;) Lite små coolt sådär, vi badade i samma pool då, haha det ända jag kommer ihåg dock.. Elin är cepe störd, sant, eller jaa vi är konstiga tillsammans! Har typ samma humor;) Går i samma skola, fast aa hon är ju lite större än mig dårå :$ Jag är så liten.. JAJAJA, fast vi är båda coola, men coolast tillsammans :) Känner inte henne oooootroligt bra, men snart känner jag henne oooootroligt bra. Elin är faktiskt rätt tuff ändå, hon gör massa miner till mig i skolan , det är mysigt :) hehehe, underbar tjej men massor av humor inom sig! Det är otroligt kuuligt! Aja Ein är riktigt bra. Och finns för henne alltid, alltid & alltid! Jag älskar dig söt sak!
hon har blogg som typ alla andra har också, tryck häraaaa

RIX FM 2011




ERIC, ULRIK OCH 25 TILL ÄR DÄR, fatta vad taggad jag är !? Åker dit med Lovisa förmodligen, hoppas hoppas hoppas hon kan! Annars så får jag försöka få med mig någon annan, är så taggad så att jag dampar sönder :)


ÄNDRADE PLANER .. Blir inge leslie :(


Fredags - Hade först ute dag i skolan, skit kul! Sen åkte jag & Linnea hem till henne och sen kom Lovisa vi såg två filmer , frozen&älska mig. Sen åkte vi hem till Clara och där befann sig Frida , Clara & Leslie och där såg vi taken åkte hem vid elva eller något.. Sen direkt när jag kom hem gick jag och la mig!

Idag - Vaknade runt 11 kanske & började fixa mig och sånt. Sen åkte jag mot stan & mötte upp Frida & Fanny och vi åkte till grönan, sen träffade vi Mira&massa fler och sen Lovisa&Sofie, halva min skola, Elvira & massa. Äähh.. kommer inte på fler men riktigt många.. Sen träffade vi Lovisa och Leslie och vi gick runt med dom :) As roooligt!
Sen lärde vi känna typ tusentalls personer, riktigt roligt ! Så har massa nya vänner nu, älskar nya människor :)

NU KOMMER DET BILDER


Frida ↑

Fanny ↑

Leslie & Lovisa ↑

AHAHAHA FANNY

HAHAHA JAG DÖÖÖR, men aja det här är iaf jag ! ;)



syns inte bra men iaf jag, lovisa, fanny & jack



jack (raaandom kille i bakgunden)



Simon & hehehe kommer inte ihåg vad han heter... ;$



JAG & LEELLIIIBOOOOOII

FÖRLÅT BLOGGEN !

men har inte haft internet på tre dagar typ! var iaf på grönan idag, träffade SJUUUKT många & nya vänner fick man också, imorgon kommer jag att blogga som vanligt igen, nu ska jag till leslie och sova över där med lovisa. sen imorgon hem och ta hand om mig :) och träna hihiih. IMORGON BLIR BLOGGNINGEN SOM VANLIGT ! om ni ser mig när ni är på gröna lund säg gärna hej :)

NU SKA JAG TILL LESLIE, puss!
23 sms på en halvtimme, herre min gud.




HAR INTE HAFT INTERNET

är hos linnea nu , snådde datorn, mihihih ! men ikväll blir det fett najs dag & har haft utedag idag i skolan, fått bränna tjockt najs! hihi :) men jag ska iaf till clara ikväll
och jag linnea & lovisa har kollat två filmer och jag och linnea har vart nere på ICA och köpt lite grejer, vi cyklade ner. jätte mysig dag hittils! :D
PUSS

Sista inlägget för ikväll


Har damp på min skola eftersom att vi inte får någon sovmorgon, ska tvätta håret & duscha nu..
Jag är allmänt irriterad , för att jag inte vågar gå ner för trappan för att jag ska ju egentigen tvätta håret och grejer men man vill ju inte gå upp tidigare bara för att tvätta håret imorgon, men det kanske blir så iaf.. fuck it




GODNATT BLOGGEEEEN

L O V E


Lite bilder från dagen





BAD UPDATE.


haha gick åt helvete! sjöng fel & grejer , kunde ingen låt.. ojoj ;)
jaja, bärjade typ gråta när niorna hade deras klasslåt :') såååå sorligt :(
åkte med elin efter skolan åt pannkakor , låg och solade på hennes studsmatta & garvade som fan.
haha vi har redan bestämt vad vi ska göra om jorden går under & vi är dom ända som är kvar på hela jorden :''D


Eftersom jorden går under...


NU på lördag, så vill jag tacka mina söta bloggläsare!Världens bästa Eric Saade, mina underbara vänner & min fina familj! Jag vet dock inte om jag tror på detta.. Det är verkligen ingenting jag hoppas på, eftersom åskvädret idag blir man ju lite rädd, men tror ingenting kommer att hända! :)


nummer 1 - en låt från din barndom






visst, det händer kanske att man kollar på det än... hihi :D

EN LÅT

dag 01 - en låt från din barndom

dag 02 - en låt som påminner dig om något speciellt

dag 03 - en låt som påminner dig om dina föräldrar

dag 04 - en låt som påminner om en tid med en vän

dag 05 - en låt som ofta fastnar i ditt huvud

dag 06 - en låt som påminner dig om din bästa vän

dag 07 - en låt som påminner dig om förra sommaren

dag 08 - en låt som påminner dig om ''din första kärlek''

dag 09 - en låt som du lyssnade på innan den blev populär

dag 10 - din favorit låt

dag 11 - en låt med ett soundtrack från din favorit film

dag 12 - låten du senast hörde

dag 13 - en låt som påminner dig om en gammal vän

dag 14 - en låt som påminner dig om din pojkvän/flickvän

dag 15 - en låt du älskar att sjunga till

dag 16 - en låt som fått dig att gråta

dag 17 - en låt som får dig att vilja dansa

dag 18 - en låt som du gillar men nästan aldrig lyssnar på

dag 19 - första låten du har i din iPod/iTunes

dag 20 - sista låten du har i din iPod/iTunes

dag 21 - din ABSOLUTA favoritlåt

dag 22 - en låt du inte står ut att lyssna på

dag 23 - en låt du förut brukade lyssna på

dag 24 - en låt någon tipsat dig om

dag 25 - en låt du skulle kunna lyssna på en hel dag utan att tröttna


Bilder från idag..






Veckans blogg



MITT RUM










NU


Måste städa rummet och sånt skit. Kom nyss hem från skolan & sen blir det middag med massa som gäller!
Imorgon har jag konsert, kommer väl gå bra. Slutar innan lunch! Sköönt, elva :) ska göra tidinställda inlägg & jag lovar ska ladda upp bilder på mitt rum, när jag städat det..


Tiiiisdag


Jag är halvnorsk & idag så är det norges national dag och därför ska vi hem till några kompisar vi känner i hässelby ikväll! Ska bli fett kul, men efter skolan ska jag bara hem först dårå och städa mitt rum , hehehe.. Sen åker vi dit vid typ fem kanske? aja ska iaf bli roligt ;)

dagens outfit

Jag är så duktig så att dom till & med behöver göra en video om det




NU ÄR NI STOLTA ÖVER MIG VA!?

LÄNKBYTE




skit mega söt tjej som går i min skola, grym på photoshop, bloggar bra & är verkligen värd denna länk
KLICKA PÅ BILDEN ELLER HÄR OCH BÖRJA LÄSA!
veys.blogg.se

Några bilder från dagen









Snyggingar..

Dagens Blogg / vinner blogg svar!


kommentera detta inlägg & skriv en förklaring varför du vill vinna! DU FÅR EN FEEEET LÄÄNK!


Svar på tal

"är inte du ledsen för det där med eric i eurovision? .. :P"


Nej det är jag verkligen inte! Tyckte Eric var otrooolig! Man blir liksom stolt.
En trea, nästan två av 45 länder är inte dåligt asså, bästa sen 1999. Han persenterade sverige skit bra!
Eric är ju grym och det vet vi ju alla, azerbanjan vann ju för att deras grannländer röstade på dom.
Annars låg ju Eric högt hela tiden, det glädjer mig :) Eric var en värdig vinnare, men han är nöjd själv & det är det som är det viktigaste av allt!



En till blogg


tryck på bilden för att komma till den andra bloggen, läs gärna båda!

16 maj


Godmorgon! Vaknade as tidigt av mig själv imorse. Aja, taggad till skolan? neeej..
Ska om en liten stund ner och äta frukost och sen ska jag gå till bussen runt tjugo i där!
lyssnar på musik & ska packa ner gympa kläderna. Ikväll ska jag ut och springa med mamma och sen plugga lite
och städa mitt rum.. Sen börjar total blackout ;) Älskar det programmet!


This is how my happiness looks like...

jag vet jag gillade att över redigera bilder förut, lite synd men aja den är fin i alla fall /FANNY

HEJJE

Ja eftersom jag då är så himla proffsig på allt det här med blogg.se så tänkte jag skriva lite här, inte för att jag gjorde nåt inlägg som blev helt fel och jag inte vet hur man tar bort det, nej nej nej hur tänkte nu om ni tänkte så!?utan jag tänkte bara göra ett riktigt fint inlägg här och skriva lite söta grejer 
som t.ex att jag tycker noras nya profil bild är riktigt snygg och jag tycker att det var lite komiskt att både jag och nora bytta profil bild ungefär samtidigt jag bytte bara 3 minuter innan henne hah. ja men jag ska väll ta och avrnde det här meninglösa inlägget med att säga GODANTT FOLKET HA RIKTIGT SÖTA DRÖMMAR NU! Puss & Kram / FANNY 
Slängde in en fin bil också ;) och en söt komentar som kommer här : GRÖNAN I HELGEN YEAAAAAAAH!

Godnatt sötnosar!


Godnatt, och jag är riktigt tacksam över att det har kommit massa fler besökare till denna blogg!
Hoppas ni stannar, älskar när sånt här händer! Imorgon är det skolan... Inte taggad.
Men man måste verkligen. Ställer klockan på sex imorgon för jag ska duscha innan också.
Kollar på matchen finland & sverige, ser ut som att finland vinner tyvärr. men that's life!
kommentera mer så lovar jag att blogga bättre , varje dag som går!







Jag hoppas att du är medveten om att jag verkligen älskar dig!





LÄNKAR ELIN


tryck på bilden för att komma till bloggen, vi satt och kämpade med design i morse, därför värd en länk!
Elin är en tjej som kommer nog skriva om massa olika, vardag, mode, tips mm.. Hon är rätt så ego;) hihi skoja men lite, men stört skön tjej. BESSÖÖÖÖÖK


Sami - tonårsminnen



Jag älskar verkligen den här låten! Känner igen sig bland vissa saker, även fast jag fortfarande är tonåring & jag har långt kvar på den här tiden! :) Det är nu man ska leva, inte när man är 23 det är då livet är som tråkigast! Njuuuuut av låten


?


♥Ta bort den helt och hållet?
♥Göra en ny blogg & börja om på nytt?
♥Ta bort alla inläggen på denna blogg och fixa nytt och börja om på nytt här?
♥Fortsätta blogga på denna blogg med flera inlägg?

VAD SKA JAG GÖRA ? upp till er!


MEN ! Om jag stannar på denna blogg , vad ska jag förbättra , vad ska jag blogga om !? Jag ar slut på ideer! Hjälp mig underbara läsare!



MITT HÅR BÖRJAR BLI LÅNGT IGEN :DDDDDD

Jag älskar dig!









Mysig Söndag


Vaknade ganska sent och vi bestämde oss för att se film med lite glass! Så vi tog min cykel ner till ICA och köpte glass & nudlar blev det också, nyttiga.. aja! Sen såg vi på "taken" tredje gången för mig, hihi! Men det går faktiskt inte att tröttna på den filmen. Sen gjorde vi en blogg till elin plus design http://elna.blogg.se - ska länka i ett eget inlägg när hon har skrivit hennes första inlägg iaf ! :) Jag är faktiskt helt osminkat idag, båda vi var det :)
tänker ut och springa senare, eller kanske gymmet.. jag menar kolla vädret..



Påväg hem från ICA, vi cyklade inte tillbaka eftersom påsarna gick sönder.. så det slutade såhär och Elin tog cykeln...

IDA IN THE HOUSE!

Jag vet att jag äger på engelska! Men Ida här, Ida Heimburger heter jag, Jag är noras underbara barndomsvän. Vi har känt varandra så länge som jag kan minnas! Hon har alltid varit världens bästa tjej.
För er som inte vet om det så är Nora en underbar vän som man kan lita på till 100, vilket jag gör. Jag älskar henne så mycket också, för vem kan inte älska henne? Ville inte skriva någonting långt, men ta åt dig av det här Nora, jag kommer alltid älska dig och finnas för dig dygnet runt. Puss på dig gumman ♥
Såååååå söt nora :*

FJORTISAR.

Jag & Elin har sminkat oss till mega fjortisar och tagigt tusentalls bilder! Andrè var här förut också! :) Har haft skit kul med Elin, mne kvällen är INTE slut! Vi ska tre filmer och dygna! :) Fan vad jag älskar denna brud! Kommer överdrivet många bilder imorgon, är typ as flummig!


LYCKA TILL ERIC, VÅRAN ERIC!

Sorry Babes!


Vet super dålig uppdatering.. Jätte ledsen för det, men igår höll jag på med designer och hade ingen tid med bloggning! Men nu är jag "back on track". Jag vaknade för en halvtimme sen kanske & har duschat! Nu ska jag låta mitt hår torka och medans det, ska jag städa mitt rum, för jag får fin besök ikväll! Nämligen Elin! Vi ska hitta på galen saker som alltid & självklart kolla på Eric på tv! Hoppas att det går bra, vill se honom vinna! Nu lyssnar jag på musik & tänkte blogga lite till och sen börja städa! Kommer upp svaren på frågestunden också!


MIN DAG


Först var det skolan , sen stannade jag och spelade lite med några härliga från min klass. Jag och Jennifer spelade på våran låt vi har kommit på, skit bra kommer den bli.. Tror jag iaf :) Hoppas på det! Sen åkte jag hem och hämtade min lillasyster! Sen kom mami hem med tacos :) Ska se "taken" med dom idag eller "mean girls" vi får se vilken det blir :) Sen kom mamma hem med en julia tidning där dom hade intervjuat Eric Saade , så har läst det och ska sätta upp lite affisher i mitt rum :) Kommer en överraskning i bloggen också :)


Svar på frågestunden




Varför är du en elefant? vet faktiskt inte föddes som en :)
Hur kan du vara så himla söt? Jag är inte söt.. igen..
Vad är din bästa raggningsreplik? jag suger på raggningsrepliker, aa typ min bästa
Varför är du så söt för? Men ååhh, är inte det!
Varför har du sån fin kropp för?  det har jag inte, inte enligt mig iaf!
Varför är du så snygg?! men nej jag är inte det!
Varför är du söt? asså nej jag är inte det..
Vad ska du göra i sommar?

Hur många har du varit tillsammans med? :) hm... beror på från dagis eller seriösa! men serösa förhållanden typ runt fem, kanske sex?
hur många har du varit tillsammans med ? kolla upp!
Hur många har du strulat med ? oj , kommer inte ihåg.. men kanske 16 ? vet inte..
Hur långt har du gått med en kille ? privat
när var du senast tillsammans med en kille ? höstas, har haft några på "g" men det har inte riktigt funkat
gillar du någon?? vet inte
kär i någon just nu? kanske, tror inte det.
Vad tycker du om åldersgräns på sex?... tycker faktiskt inte att man behöver vara femton jag tycker faktiskt det är lite för sent! Men iaf kanske 12 för om man är tio och har sex är det bara äckligt!
Gillar du någon ? vet inte
Gillar du någon? vet inte
Längsta förhållandet? 7 månader
hur många har du varit tillsammans med ? SERIÖSA förhållanden runt sex
Hur många har du strulat med ? kolla upp :)
Hur långt har du gått med en kille ? privat



Varför ska du leka med jack i hans pool i sommar? hihi för att det är varmt i den !
Varför leker du inte med hans granne elin istället? men självklart, kommer varje dag! ;D
Varför älskar du mig? vet att du gör det noris, långt inne.  klart jag älskar dig elin! jag vet inte för att du är en charmig tjej med mycket humor och hur söt som helst!
Visst ska vi träffas? :D såklart vi ska evelina;)
Visst är jag bäst? :)  jadå :D
vad heter dina allra bästa vänner ? Jag har bara en bästavän men annars närmaste vännerna "Fanny, Ellen, Elin, Frida, Linnea & Lovisa
bästavänner? kille och tjej. Dom tjejerna står över men bästa killkompisar ä Henke, Gabbe, Gustaf, Emil, Niklas & Axel Vad betyder jag för dig? Super duper mycket! "mimi" Träffas snart?? :) ja bibbi ! det var as längesen! "bibbi" hur skulle du beskriva mig för någon person som inte känner mig? :) As söt brud, jätte snäll. Posetiv på livet och riktigt snygg människa! "corinne" hur känner du killarna i HLD :O typ axel berthas(staving) o dom?? :D Genom Niklas, det började med att jag såg Niklas på pea och han var från sollentuna och han var 97a och bla bla bla, så jag addade iaf honom och frågade om hans nummer, fick det och vi små flirtade då faktiskt. Men ja då var man faktiskt små, 09 var det här. hihi, sen var jag på en fest där dom skrek mitt namn i en fläkt haha och då lärde jag känna många fler av dom. vissst, jag var super blyg i början men nu är jag galen med dom! Kommer bättre överrens med killar en vissa tjejer :) och dom här kommer jag bra överrens med. Men iaf sen träffades vi mer & mer och blev tightare och tightare, sen kom det bara fler och fler där ifrån så tillslut kände jag verkligen alla dom, så dom är härliga människor allihopa! är du bästa kompis me Fanny o e ni kusiner? Japp det stämmar, vi är bästavänner & kusiner
är du och fanny syskon eller kusin eller något? :) Vi är kusiner Bästavän(ner) ? kolla lite längre upp Hur känner du Alba??? Lärde känna henne på facebook, trevlig tjej!


vad tycker du om för bloggar ? Jag tycker om mode bloggar! Med mycket bilder, gillar också bloggar med mycket photoshop i ! :)
bloggar du läser? alla mina vänners och mode bloggar & sånt! vilka bloggar läser du? Alla mina vänners bloggar och ibland kommer jag ju in på andras bloggar också, men läser kända bloggar en del också, lite små hobby det där med bloggar för mig! Hur började du blogga och varför ? ;) Jag började blogga för att alla mina kompisar hade blogg och jag var sugen på det också! Varför var väl för att jag var rätt så intresserad av det! :)

Varför är rå potatis äckligt? Nej men jag tycker faktiskt att det är rätt så gott! Gillar du banan? :) haha, nja.. ibland ;o har du rökt eller druckit nån gång ? privat things.
Chips eller godis? THHAH chips! Hur mkt gillar du handboll från 1-10 ? 9,9

favvo färg?? lila! favvo kläder ?? (bild) kan visa i ett annat inlägg! :D grönan/liseberg? gröönan! är du en husbonde som är medlem i gruppen målbrottspower? JA LINNEA ! så är det ;) bästa film du sett? :) taken, mean girls! favorit outfit? lägg ut bild :D gör i något annat inlägg , hihih :') föressten LÄÄGG UUUT VIDEO PÅ NÄÄR DU SJUUNGER! du är ju grym! poss poss haha , tack.. vi får se om jag vågar! :D
vill du ha en grävling som husdjur? ja, det vore ju mysigt! favvo film? taken och mean girls!


 

 


ERIC ÄR NU !



OMG , bästa av alla tycker jag själv! Lycka till , du SKA vinna HELA skiten! ♥


Fett chill dag !


Jätte rolig dag, as chill och bla bla bla. Jag och Elin träffade Elin & Becca där och var lite med dom ett tag :) Jätte kul! Kom nyss hem och har precis ätit, rätt gott ändå :) Kollar på ESC just nu , lycka till Eric , våran favorit! Starrtnummer åtta har han och nu är det sexan (a)
Imorgon är det fredag och jag har utegånsförbud, aja... Men Elin sover iaf här på lördag, vi ska väl hitta på massa skojiga saker förmodligen :)





Dagens låt



Halv Studiedag



READ IT !


JO! Såhär är det, jag och Fanny ska ha en "Veckans utmaning" där NI kommer välja vilken stil VI kommer ha på gröna lund, för vi har nämligen bestämt att varje gång vi är där ska vi ha någon stil ! Kom med så många förslag som möjligt och den jag tycker mest om den stilen kommer vi att vara och den personen får en länkning och om den inte har blogg så kommer det iaf bli ett eget inlägg om JUST DIG !





I dag kvar till ECS





Hoppas du går vidare , du ska vinna hela skiten , för detta är du värd ! ♥

En låt jag lärt älska på en minut




Min dag


Jag gick till skolan iaf, hihihih :D Vaknade fem bara sådär? Inte likt mig, men kände mig pigg så fixade mig och pluggade! Älskar att ha lååång tid på mig på morgonen! Sen var det skola, var ändå rätt "taggad" inför alla lektioner , vet inte vaarför :o Sen hämtade jag min lillasyster var lite i lekparken med min älskling! Sen direkt på träning, gud va bra det gick idag, sjukt skönt! Körde det bästa jag kunde! Men är inte klar med träningen, ska göra lite övningar och kanske springa :D Sen iaf ta en lång dusch och ta hand om grejer i mitt rum och sen plugga lite spanska :) Är så lycklig över att det är sommar!

glöm inte frågestunden



we♥it

Sista inlägget för ikväll



Mår fortfarnade inte kanon & jag känner mig fortfarande hängig och så.. Tycker faktiskt inte att det är värdt att gå då, även fast jag faktiskt vill nu. Men jag känner att jag inte orkar även fast mamma kommer att tvinga mig. Men mamma jag kommer inte att orka, orkar knappt ta mig upp för trappen! Det ska bli skönt att börja träna igen på torsdag eller fredag och då ska det bli allvar med det, nu ska man verkligen satsa för beatch 2011, för här kommer vi alla snyggingar i sverige, hihihih ;$ Men det här blir sista inlägget för ikväll, ska vara social med familjen & sen lägga mig, kram på er alla ;*



AVSLUTAR MED EN UNDERBAR LÅT OCKSÅ!




Sent men aja...


ben&jerry


LÄNKBYTE

MED ELLEN PELLEN
tryck på bilden för att komma till hennes blogg!



Men underbara ellen feldt! Bra uppdatering, mycket bilder! Och ja det handlar om det det står om på hennes header. ÄLSKA BLOGGEN, den första bloggen jag går in på per dag! Värd länken!

Vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram






Kommer bli en av alla sommarplågor, den är skit bra tycker jag men lite överdrivet tjatig!

FRÅGESTUND



Fråga på nu söta ungar, jag försöker svara på allt, kommer inte svara på allt för privata frågor.
Det är nu ni har chansen att få veta myyycket mer, frågestunden kommer att avslutas på torsdag!
FRÅGA FRÅGA FRÅGA


i Düsseldorf








Åsikt om Justin Bieber

Insperation av Emma.

Jag tycker inte att Justin Bieber är den allra sämsta och inte den allra bästa heller. Han har verkligen utseendet som får tjejerna att falla! Och rösten utseendet gör väl rösten bättre, om Justin såg ut som "Magnus Uggla" tror jag inte att lika många skulle tycka om honom faktiskt. Jag har ju sätt filmen "never say never" och jag fick inte bieber fever.. Men jag började gråta, verkligen! Av hur begåvad han är och hur bra han har lyckats och hur tur han verkligen har! Det gjorde mig "imponerad". Det att alla killarna kallar honom bög, gay och ja what ever massor med mer, det förstår ju redan alla varför, eller förmodligen för att nästan ALLA tjejer tycker om honom. Om Justin Bieber bara skulle varit en helt vanlig kille tror jag inte att det skulle vara så många som kallade honom bög, eller om han var känd men inga tjejer brydde sig om honom så tror jag verkligen inte att folk skulle kalla honom det. Han är en riktig flickidol! Alla tjejer skulle kunna dö för att bli "tillsammans" med honom, han är ursöt, håller jag verkligen med om. Fortfarande som ett litet barn typ. Ja JB är verkligen begåvad och så söt så att det finns inte. Kan sitta i timmar och kollar på hans bilder och lyssna på hans låtar. Älskar det. Men det är bara ibland. Och jag gillade honom för ett år sen exakt faktiskt, tyckte han var bäst , bäst,  bäst. Men ingen tar över Eric ♥




JUST NU



Eric's sommar turnè planer...





TURNÉPLAN:
17/6 Göteborg, Liseberg (PREMIÄR STORA SCENEN KL 20.00)
01/7 Kiruna, Kirunafestivalen
02/7 Skellefteå Stadsfest
03/7 Eskilstuna, Parken Zoo
06/7 Östhammars Musikvecka
09/7 Sundsvalls Gatufest
16/7 Bergkvara Water festival
20/7 Munkedals Folkpark
22/7 Härnösands Stadsfest
23/7 Orsa Water festival
25/7 Bollnäs, Stora Torget
29/7 Storsjöyran, Östersund
30/7 Helsingborgsfestivalen
06/8 Säterdalen
20/8 Sunne, Kolsnäs
21/8 Olofström
24/8 Malmöfestivalen
25/8 Stockholm, Gröna Lund
26/8 Eksjö Stadsfest
28/8 Furuviksparken
03/9 Höör, Skånedagarna

Ska ni på någon? Det kommer troligtvis tillkomma fler datum inom kort
.





Tillfällig Header..



Vad tycker ni om designen? Tryck på F5 om ni inte ser den. Just nu så kommer detta vara en tillfällig design, för tyckte inte det var så fin faktiskt. Men kommer förmodligen ha denna design ett tag till, eller aa kanske en vecka jag har ingen aning! Men detta är som sagt en tillfällig header! :)




-




Shontelle - Impossible




BLOGG PUNKT SE KNASAR.. -.-


as najs dag igår iaf förutom att jag spydde senare.. jaja, that's life. var iaf på grönan med massor med underbara ungar, ligger i min säng nu och lyssnar på musik , väldigt ont i kroppen , ni får uppdatering senare, har massa bilder att bjuda på också :)

Mobil blogg

Hade as kul på grönan Träffade massor jag kände och såg massor med fjortisar som stod och rökte i varje kö, så överdrivet... Men fyran vad kul jag hade med Fanny Puss

Nora är på Grönan

Nora är på gröna Lund med Fanny så jag gör et inlägg här till henne !
Det här är Clara Arvidsson som skriver. Nora och jag känner varandra genom att vi båda gillar att sjunga och sökte till sollentuna musikklasser (SMK). Nora är en person som jag inte förstog mig på från början, men sen, sen märkte jag att hon var en underbar vän som alltid ringer och pratar med en om det är något på tok ! En grym människa som är sämre än mig på longboard. Ganska knasig är hon också ! Det kan man kortfatta NORA HEDIN som ! :D

puss ♥

yees, om ni trycker på bilden så kommer nu till min blogg ! :)

PLANERINGAR


"Fest I Hela Huset"




Äntligen hemma! Kort dag egentligen men, ändå...
Nu är det helg ! Helgen kommer bli sjuuuuukt gaalen! Kommer bli världens bästa helg på länge ;)
Typ träffa Jennifer först, åker till henne, ändrat! Sen träffa massa typ Christian, Andreas, Philip, Max, Gb & Alexander. Om inte fler! Sitter & lyssnar på musik nu "fest i hela huset" fan vad grym den är.
åker till jennifer snart... lite information för ivkäll inte bra uppdatering, men vafan det är ju freeedag :D



Hoppas du läser det här.

Jag säger bara, vafan händer? Du är så förändrad, inte den rätta personen jag känner. Jag älskar dig! Men du har bara förändrats därför orkar jag inte lägga ner tid på någon som säger att man inte betyder något för den, bryter löften, berättar hemligheter! Usch, jag orkar inte med att du ska hålla på såhär. Du har fan inga känslor, du bryr dig inte ett piss om mig. Orkar inte bry mig om dig, om du inte bryr dig om mig. Men detta är ditt val, det är verkligen ditt val. Du var min bästavän, men seriöst så klarar jag mig utan dig, visst jag kommer sakna dig men efter tre månader har jag glömt dig, det kommer sluta med att jag raderar ditt nummer, tar bort alla bilder, blockerar dig på facebook. Fast du kommer nog alltid vara kvar inne hos mig, men du kommer verkligen vara bortglömd! Lång tid, kommer inte ta kontakten med dig om inte du gör det. Du är inte ens äkta längre. Shit , jag hade värsta förtroendet på dig. Men det sket sig, vad har hänt med dig på senaste månaderna? Inte den personen jag lärde känna. Visst alla förändras. Men var du tvungen att börja med massa skit saker, såra mig, hela tiden. Ja , eftersom att jag vet att du läser min blogg så hoppas jag också att du förtstår att detta är du. Jag kan ju inte ens lita på dig längre, förut var det du som alltid ringde mig när jag mådde dåligt och erbjöd dig att komma till mig mitt i natten, men det är fan ingen som ringer längre. Du ringde alltid mig, varenda kväll oavsett vad! Snackade om allt. Det var du som fick min dag bra. Jag kom hem ringde dig direkt. Vi snackade verkligen om allt. Man vafan hände med den här underbara tiden? Du har vart min bästa vän sen Qben festen, sen dess! Det var fan otroligt längesen och jag har fält tusentalls tårar efter den tiden. Du har alltid vart till stöd, men jag har gråtit floder för dig också. Men jag har förlåtit dig lätt, för att jag verkligen verkligen älskar dig. Men nu, jag kommer inte förlåta dig förän du kommer med någon otroligt bra förklaring. Du har svikit så sjukt mycket på senaste tiden. Orkar inte med det något mer. Min bästa kill kompis. Det har vart du riktigt länge nu, men något jag lärt mig i livet, är att jag aldrig ska ta något för givet, efter det här.. Jag förstår inte varför du håller på såhär? Kan vi inte bara vara vänner. Jag älskar dig!
bror ♥ syster - nu&förevigt, jaälskardig!

kategorien fick vara i "vänner"

NU är det nära sommarlovet



♥ SSC - herregud vad härligt det kommer bli, tänkar på det exakt varje dag.

♥ grönan - guld kort i år igen, grönan 24/7 , najs najs!

♥ badberget - åka till badberget med massa kompisar!

♥ turkiet - ouuufff, hemma i fyra eller tre dagar sen ssc, bruuun

♥ grillkvällar - grillkvällar med kompisar snacka mysa och ta kort i solnedgången...

♥ ung08 - med otroligt många träffa gamla & nya kompisar! :)

♥ smögen - älskade smögen, självklart ska jag till min favorit plats på jorden!!



dålig uppdatering


Grattis älskling!



Gumman ha en grym födelsedag vi ses om ett tag, jag har preeesent fast den får du faktiskt ikväll !



Godmorgon bloggen, kände för att skriva lite åt elin där i början. Färdig fixad ska ner och äta frukost!
så vi hörs, ni får ha en bra dag, jag uppdaterar när jag kommer hem. Jag kommer hem direkt effter skolan & sen åker jag hem till Elin, så jag kommer hinna uppdatera lite iaf. Men nu ska jag inte sitta här och babbla hela dagen, bara så att ni vet hur det ser ut :)



weheartit.com

Musik tips?

Vad är eran smak på låtar, vad gillar ni för sorts musik stil? Det är kul att veta för man får insperation av andra och ser olikheterna! Det är faktiskt rätt intressant att gemföra olika låtar, älskar det! Så vad gillar just du för musik & vad har du för tips till mig. Själv tycker jag väldigt mycket om peppningslåtar, lugna, pop, techno! Ja , allt möjligt!





imorgon baby, din födelsedag ;*

BLOGG TORKA



har jätte svårt att komma på vad jag ska blogga om, ni måste hjälpa mig! skriv en kommentar & kom på vad jag ska blogga om , annars så kommer jag inte uppdatera eftersom jag inte kommer på något att blogga om.
sötnosar hjälp mig nu, annars kommer det här gå dåligt :(


LÄNKBYTE





swaamp.se - en bra blogg, men bra uppdatering & två riktigt söta tjejer! båda går också i min skola. Bloggar om sin vardag med mera. Gör snygga designer osv. Läs värt! tryck här eller på bilden

jag vill ha detta i min garderob..











Read it, if you want to..


Favoriter just nu



Sjukling in the house..




Mitt hus..










aaa, man skulle ju bara önskat att ha detta i sitt hus... och huset! tänk att någon fakitskt bor där..
bilder tagna från weheartit.com




nu ska jag bada ...




i know, justin bieber "never say never" but...




       


Alltid & förevigt bebis



vi är bäst, bara så att ni alla andra vet.. emma jag saknar min tröja ;(
och fan vad lång jag är, du är fett kort gumman :')

Resten av den här veckan


Im sorry , i cant be perfect





Dagens Blogg



♥Kommentera detta inlägg & skriv att du är med
♥Skriv en förklaring varför du vill vinna
♥Den som vinner kommer få en feeeet länkning, där jag också kommer skriva om personen
♥När ni har vunnit vill jag att ni skriver "jag vann hos Nora" & länkar mig
♥För lättare chans att vinna spamma mycket & länka mig i din blogg
lycka till sötnosar



snygg ;*

skyyype



med underbara vänner, ska gå ut om ett litet litet tag! men ni får ha en fortsatt bra kväll..
har utvecklingssamtal imorgon också, roligt... NOT. aja, ska gå ut nu har så huvudvärk över att inte rört mig på helt dagen. bloggar när jag kommer hem
§ KÄRLEK §

Halv sjuk & plugga







Monday morning

Godmorgon sötnosar! Färdig fixad, bara frukost saknas! Skolan som gäller nu. Blä, men på något sätt "yes" för att för varje dag vi går upp till skolan desto närmare sommarlovet kommer vi. Utvecklingssamtal imorgon, inte alls nervöst. Brukar vara men nej, inte ett dugg! Vet redan vilka ämnen jag behöver bättra mig i , spanska&matte. hat ämnen också :) haha! Men ska verkligen satsa i åttan nu, vill verkligen få toppen bra betyg & det gäller det att verkligen hänga med... men nu dags att tagga till skolan :)


♥skola
♥centrum
♥hemma träning
♥plugga
♥blogga



Förresten, Fanny!
Fanny säger "Hej Maj-Britt" (skitglad..)
Nora säger "Larseee


Skolavslutnings klänningen


JUST READ IT.

Jag är inte fjortis, jag klär mig bara i det jag vill.
Jag är inte pluggis, jag bryr mig bara om framtiden.
Jag har inte damp, jag är bara trött på ditt jävla tjat.
Jag härmas inte, jag köper det jag tycker om.
Jag är inte en fegis, jag gör bara inte det som känns fel.
Jag är inte lebb, jag älskar bara mina vänner.




"flickan från ovan"



någon av er som har sett den..? isf, var den bra? :D

Hemmaaa

Tjena alla fans, är hemma nu ! Har haft den sjukt najs.. Gjort bort mig, gjort en låt, spelat in filmer, cyklat & massa mer! har haft en as sjuk valborg med min bästavän! Herregud vad jag har skrattat! Och har as ont i halsen, kan knappt prata typ. Jag har massa videoklipp att bjussa på om ett tag ! Kommer en bild från imorse nu.. Jätte tråkig jag vet, men vi gjorde en låt på pianot !



saknar henne redan </3

RSS 2.0